onsdag 12 januari 2011

Grattis Tillda!!

Hej på dig och kul att du vill titta in =) I går natt satt jag vaken till klockan 03.00 och pysslade....Kunde inte sluta för jag tycker det är så roligt!!! Har börjat måla upp lite nytt för att kunna göra lite kort och vart faktiskt klar med ett kort i går som jag måste visa med det samma! Köpte nämligen en ny grattis stämpel för ett tag sedan på lillahandarbetsboden. Jag letade egentligen den fina med önskan om en god jul som ser snarlika ut som den här men det fanns inte där så då tänkte jag att jag köper den här som jag också vart väldigt förtjust i =)


Jag har börjat med att torr embossat ett vitt papper med provocrafts präglings platta. Sen strök jag försiktigt med min infärgnings handtag med  Victorian velvet Distrest ink över så det vart rosa. Efter det drog jag lite med en vass sax efter kanterna så det ska se slitet ut och på med mera Distress efter kanten. Sedan så har jag stämplat  och målat upp Tillda och rosen på ett separat papper  med Distress färger och sedan klippt ut dom och lagt i hop dom två så här. Rosen är en stämpel från Rose Flower faries friend serien som jag köpt tidigare hos Sylvias. Tycker den passade bra för Tillda att sitta på. Och så  sist men inte minst den fina grattis stämpeln från Reprint som jag också stämplat och klippt ut.

                                            

Tittar man nära här så ser man att jag har haft på lite glitter Stickels på rosens blad och som knappar på Tilldas klänning limmade jag fast två små vita pärlemo stenar. Innan jag limmade fast allt så fäste jag en vit spets från Reprint på baksidan och strök med lite Distress färg på kanterna av kortet så spetsen skulle synas bättre.

Så det får räcka för i natt, nu ska jag fortsätta med några kort som jag har på G och hoppas jag får nått färdigt tills i morgon. Ha det bra och skriv gärna någon rad till mig för då blir jag så glad =)

2 kommentarer:

Sylvia sa...

Ååå, sååå vackert!!! Verkligen jättefint, Sandra!

pysselsandra sa...

Tack vännen min, jag tycker också mycket om det här kortet det är ju rosa ;) Och ros stämpeln har jag ju köpt av dig!