fredag 10 maj 2013

Muffins

Hej och trevlig fredag på er!
 
Är så härligt att veta att jag är ledig i 4 dagar nu så min scrapp inspiration har kommit tillbaka. Idag visar jag er mitt bidrag till Veckansnyaskiss som ni kan gå in och titta på om ni vill. Den här veckan är det Jeanett - Tettiz som har gjort veckansskiss.
Jag valde att använda mina fina papper från Papermainia med muffinstema på till den här LO. Ville ha så mycket ljusa fina färger på som jag bara vågade och så klart flera typer av typsnitt som jag tycker så mycket om att använda på mina LO. Muffisarna nere i hörnet har jag klippt ut från ett av papprena från Papermainia och lika så dom söta muffinscirklarna har jag också klippt ut.
 
 
Så här såg skissen ut som Jeanette bidrar med den här veckan. Passar lika bra till kort som till LO och lämnar mycket till den egna fantasin =) En jättebra bas att komma igång på.
 
 
Här visar jag en liten närbild på LO så ni ska kunna se vad det står i dom gula cirklarna tex.

 
Så det var vad jag hade att visa er för den här gången =) Nu ska jag och barnen åka till min farmor och deras gammelfarmor. Tänkte jag skulle ta mig en ny bloggrunda i kväll då jag har mer tid över så jag får se allt fint ni har gjort! Ha det så bra många kramar från Sandra!
 
 

8 kommentarer:

Nina sa...

Så läckert och vilka fina färger och papper. Visst är det skönt att vara ledig, jag är också ledig i hela fyra dagar och lite grann har det blivit pysslat. Ha det så gott. Kram Nina

Majsan sa...

Hej goa Sandra vännen!!

Men vilken läcker LO!
Såå passande papper till fotot, muffinsarna ser ju så mumsiga ut, MUMS!!

BAMSEKRAMAR MAJSAN

Åsa/asamia sa...

Vilken härlig LO du gjort och vilken fin skiss du hittat.
Jag är så glad att du kom till mässan, och att du hade så kul där. Tur att det fanns film för sonen att se på under tiden du shoppade och pratade.
Hoppas vi ses i höst igen.
Kram

Ulrika sa...

Jättesnyggt! De perfekta papprena till detta!
Jag gillar remsorna till vänster om fotot, samt de härliga färgerna!
Tack för sitt bidrag till oss på Veckans Skiss!

Tanja sa...

Härlig LO som man blir glad av :). Tack för ditt fina bidrag till VS och lycka till!

Jeanette Nyström (Jeany) sa...

Läcker LO! Så snyggt med de distressade kanterna. Gillar hur fotot är verkligen i fokus. Hon ser så glad ut! Tusen tack för ditt fina bidrag!

Helenasroom sa...

Jättefin LO! Mycket fina detaljer, skrapade kanterna, den fina titeln, men ändå mycket vitt, ljust och space. Fiint!

allram/ Jenni sa...

Ser ju mumsigt ut. Läckert. Tack för ditt bidrag till VS.