måndag 11 mars 2013

Drake

Hej och äntligen har vi fått vårt Internet lagat!!!!
 
Har haft riktig bloggabstinens sedan förra tisdagen då man förstörde våra kablar till nätet och hemtelefonen. Märkte att hemtelefonen inte var det jag saknade mest utan att kunna komma ut på nätet. Vill passa på att tacka alla fina människor som varit in och kommentera min senaste LO och tusen tack till Veckansskiss för att jag blev vald som vinnare förra veckan =)
 
Nu tänkte jag försöka mig på den här veckans utmaning som du kan se inne på Veckansskiss då man ska använda sig av ett stort fotografi. Har haft dessa kort liggande länge och väl så dom kom väl tillpass nu. Det är bilder på min lillebror Rickard och min son Liam då dom flyger drake nere i Hemmeslöv då vi var där på semester. Vi hade så trevligt nere vid havet då det blåste starka vindar och det var så enkelt att få upp drakarna högt i skyn!

 
Så här såg den här veckans skiss ut son jag har tolkat på mitt eget lilla sätt. Vred runt på kortet som var så stort att det räckte över hela papperet och sen la jag till ett kort som man kan se Liam och Rickard på. Har sedan använt papper från Alphabet Soup Boy "Super Stripes" Och sedan utifrån där jobbat med olika dekorationer som knappar, tejp och halvpärlor. I varje knapp har jag knutit lite flosstråd i olika färger. Och sedan har jag stansat ut Drake med hjälp av mitt QK atfabet i rött papper.
 
 
Som journaling har jag bara dragit några svarta sträck på papperet och sedan skrivit på.

 
Så det var allt från mig den här gången! Nu måste jag göra mig i ordning och åka till jobbet för den här veckan jobbar jag kväll. Ska försöka titta in till er som jag inte kunnat hälsa på nu när vårt nät har varit trasigt.
 
Ha en underbar dag! Många kramar från Sandra!

7 kommentarer:

Sandra sa...

Oj va läckert! Jag trodde först att det va ett papper men när jag tittade närmare såg jag ju att det var ett stooort foto! Kul! Sällan man använder sig av foton i den storleken lixom. Jättefin lo med härliga färger. Ger mig lite vårkänslor och det vackra vädret ute förstärker ju det. :) sen tycker jag så mycket om dina stora alfabeten.
Ha nu en jättebra dag (kväll) på jobbet! Kram!!

Anonym sa...

Så himla snyggt! Fattade inte först att det var ett foto på halva pappret. Gillar det skarpt! //Carina

Jeanette Nyström (Jeany) sa...

Härligt lekfull med fina färger. Gillar fotot som ger en härlig känsla! Tack för ditt bidrag till Veckans Skiss!

Tanja sa...

Snyyygt! Och knappar kan ju aldrig bli fel. Tack för ditt bidrag.

Majsan sa...

hejsan Sandra,
åhh så härligt att internet fungerar igen, visst är det väl konstigt men man får ju abstinens när man inte kommer in på nätet :)
Superhärlig LO har du gjort, såå fint med alla knapparna och fotot är ju så fint.
Du har verkligen lyckats följa skissen kanoners.

BAMSEKRAMAR MAJSAN

Margareta sa...

Åh så läckert!! Och de små drakarna högt där uppe i det blå - i kontrast till närheten mellan huvudpersonerna - genialiskt!!!
Otroligt fin LO!!
Tack för dina besök hos mig!
Som du vet har jag datatrassel av och till - hoppas få det fixat här framöver, har beställt nytt bredband (har ju bara mobilt bredband nu)
Kan tyvärr inte kommentera i din blogg från mobilen - vet inte vad som hänt!?
Ha det gott i veckan!! Kram!!

allram/ Jenni sa...

Så cool. Verkligen harmoni mellan foto och LO. Tack för ditt fina bidrag till VS.