söndag 22 september 2013

Skål!!

Så var det slut på den här helgen redan och vi har hunnit med fem kalas den här helgen så nu har det blivit mycket go fika  =) Nu visar jag kortet som vi gav till Anders i går då han hade sin jättetrevliga 40års fest i Långhed! Vi var 24st som samlat till den här presenten som också skulle få plats att stå med på kortet.
 
Har använt en härlig Kenny K stämpel och efter som Bosse har skägg fick jag måla dit lite skägg för det är inte med på orginalstämpeln. Som vanligt har jag färglagt motivet med mina Distress Markers och stansat ut bildhjulet med en Tim Holtz dies. Tog sedan lite fina papper från min spillåda och stansade hörnen med den fina hörnstansen från Panduro. Och stämplade lite med en färg stänk stämpel från Pysselapan runt om motivet.
 
 
Insidan av kortet fick se ut så här. Med både en peng ficka som det fick plats rejält med pengar i och så en lång remsa stansad med Martha Stewart stansen där allas namn fick stå med. Efter som jag har en så dålig handstil skrev jag ut alla namnen på datorn. Stämplade grattis med en stämpel från Gummiapan.

 
Så det var vad jag ville visa er för den här gången!
 
Vill tacka er alla som orkar skriva en rad eller två till mig när ni är in!!! Jag blir så glad för era fina ord och ger mig en chans att kika in hos er med  =)
 
Ha det så bra kramar från Sandra!

5 kommentarer:

Majsan sa...

Hej goa fina Sandra vännen!!

Äntligen orkar jag kika runt lite i bloggarna, har ju varit så dålig men börjar sakta men säkert att bli lite lite bättre :)

Har kikat runt på allt fint du har gjort och det är så roligt för vi har lite samma smak på stämplar m.m :)

Dina kill/manliga kort med Kenny K är sååå läckra, Helt fantastiska.
Tusen Tack för all härlig inspiration!! :)

BAMSEKRAMAR MAJSAN

bili sa...

Snyggt kort. Gillar motivet, har också använt mej av den i vintras, den är användbar till killar/män, speciellt dom som gillar öl ;
Tack för dina kommentarer i min blogg, blir glad när jag ser att du lämnat "avtryck". Har varit på resande fot några dagar, kom hem i natt, men har hunnit runt och tittat in på flera ställen. Ha det bra. kram bibbi

KatarinaR sa...

Det här kortet gillar jag! Både tufft och fint på samma gång.
Kram!

Kristina ScrapSalig sa...

Urläckert kort, klockrena färger som matchar fint tillsammans och härligt Kenny K-motiv! Du har också fått till det så bra med din smarta lösning för alla gratulanterna, men det vet du ju sen förr att jag gillar din utvikbara "tag" för det ändamålet :)

Hoppas att du har det toppen och tack för att du delar med dig och inspirerar!

Kram

Em sa...

jises, 5kalas haha.

Kortet blev hur grymt som helst, fränt med filmsnutten, verkligen passande till han! fränt med skägget till!

Jag vill beställa kort av dig till min far som fyller 70 i mars. hör av mej mer om det, om du har ork & tid med det förståss! <3

Kram till dej goa Sandra & önskar er en skön helg!