måndag 30 september 2013

Julkortstävling!

Redan måndag och i helgen så var jag och dottern till Gävle på deras underbara scrapmässa! Vart lite smått och gott där bland annat en dies från Provo Craft jag letat efter länge!! Fick även tag på fina dymo tejpar i olika färger som jag också har letat  =)
 
Så var det dags att visa årets första julkort här inne på bloggen =) Tänkte jag skulle prova på att delta i PY Hobby-Julkortstävling som Annelis scrap och kortmakeri håller i på sin fina blogg. Jag har försökt att följa skissen på mitt sätt och den kan ni se längst ner på den här sidan. Ta gärna en titt på PY Hobbys fin hemsida där du kan hitta massor med fina scrapsaker att frossa i klicka på länken här så kommer du dit http://www.pyhobby.se/ Till det här kortet har jag valt att använda Anitas baskort med kuvert som man säljer på PY hobby och sedan stämplade jag en stämpel från Crafters Companion - Winter Collection Christmas Miss som jag valt att färglägga med mina Distress Marker allt utom dom röda detaljerna som jag har blandat till med mina Distress refill flaskor. Blandrat lite av alla dom röda nyanserna för att få till den rätta röda =)
 
 
Tycker om att använda mina dies så här har jag stansat ut två oilika ovaler och några gröna granbarrs dekorationer som jag färgat med vit gesso. Den stora fina blomman kommer också från PY Hobby lika som det dekorativa metall hörnet och den lilla granen. Bakom ovalerna satte jag en gammal vit spets som jag fått av min kära farmor.

 
När man fäller upp kortet så ser insidan ut så här. Med en stansad ram av snöflingor stansad med Martha Stewart kantstans. Och som stöd åt kortet har jag satt fast en lite flugsvamp.
 
Så här såg skissen ut som jag har försökt att tolka på mitt eget lilla vis.
 
 
Så det var vad jag hade att visa för den här gången. Lämna gärna ett spår när du är in och kikar för det gör mig så glad. Kramar från Sandra!
 

2 kommentarer:

Anneli sa...

Tack för ditt fina bidrag så kul att du ville var med i tävlingen.

Kram Anneli

Kristina ScrapSalig sa...

Vilket vackert och julmysigt kort! Snygg vikning och tjusigt att lägga två olika utstansade ramar på varandra, snygg effekt!

Lycka till i tävlingen!

Ha det gott, kram!