måndag 20 december 2010

Lucka nr 19

Hej nu var det dax för kort nr 19 ser att jag skrev fel nr i går för då var det ju 18....sånt som händer men jag tror ni förstår =) I dag har jag och Liam varit och åkt slalom halva dagen. Vi åkte till backen kl 11.00 och åkte hem kl 15.00. Passade då på att åka och hälsa på broder  lite och när vi kom ditt så var ett halvt julbord upp dukat och väntade på oss. Det smakade riktigt bra så vi är så tacksamma för maten Rickard  och Malin =)

Här är julkort nr 19 som också är stämplat med en fin tomte. Och bakgrunds papperet har jag stämplat upp med en not stämpel. Färglagt tomten med distress ink färg och sedan klippt ut honom.


På vänster sida har jag limmat fast god jul texten som jag stämplat med guld färg på natur papper. Så stansat ut en snöflinga som fick sitta i bakgrunden med ett fint hjärta i mitten.


Nertill så satte jag en av mina fina Nelli Snellen jul stjärnor med några fina Martha Stewart grenar.


Uppe i höger hörn fick en röd julgrans kula sitta med några järn eks kvistar och en röd rosett. Tycker om att använda mina dies när jag gör kort eller LO och här kom dom väl till pass =)

Så det får räcka, jag börjar känna mig så stressad nu när det bara är 5 dagar kvar till jul afton!!! Och jag jobbar förmiddagar nu till veckan så jag måste försöka sova om jag ska orka med veckan. Hoppas vi ses i morgon då kort nr 20 ska läggas upp =)


1 kommentar:

maria sa...

Hej,
vilken rolig ide Sandra med lucköppning. Superfina julkort oxå, du är så duktig =)

kram maria