måndag 27 juli 2020

Grattiskort med husbåt i solnedgång

Hej i dag visar jag ett kort som vi gav till en kompis till min make som heter Jan som fyllde 50 år. Vill även tacka för ett trevligt kalas =) 
Jag har valt att göra kortet efter ett foto från Jan och Pernillas husbåt som jag vet att dom tycker väldigt mycket om. För att göra bakgrunden har jag använt mina nyinvesterade Distress Oxide dynor. Jag har använt två olika gula nyanser och två oranga färger till solnedgången och sedan lite blå färg för att få lite effekt på vattnet. För att få solnedgången så maskade jag en cirkel som jag stansade ut i postitpapper med mina Spellbinders dies och färgade sedan runt den med mina Oxide med hjälp av en sminkborste. Sedan har jag använt mig ut av Wink of Stella Brush färgerna GL.White 000 runt molnen och GL.Clear 999 som vågor på vattnet och även lite Gelly Roll som ger en guldglittrig effekt. Skrolla ner för att se hur det glittrar då jag lutat lite på kortet för att det ska synas bättre (svårt att fota detta bra menhar försökt). Bakgrunden är stansad med en Crealies XXL dies och den lilla husbåten har jag byggt i hop med det jag har hittat som fans i mitt pysselrum. Hade sedan på duttar med gloss för att få till de små lamporna. 


Här är ett foto från den riktiga husbåten som jag har använt som inspiration till det här kortet.


Här är foto i ett annat sken och man kan se att det byter lite färg.


Här ser man lite av glittret jag lagt runt moln och vatten. 


Insidan fick se ut så här med ett band att fäst lotter i som jag stansat ut meden Martha Stewart punch. Sedan stansade jag ut två ramar med Wonky Stitched Stax die och stämplade den med en text stämpel jag köpt från Malins stämplar. Grattis texten är en dies från Gummiapan. Och öl dekorationerna är stansade med Marianne Design Collectables Dies - Beer by Marleen.


Det var allt från mig för den här gången. Tack för besöket och på återseende =)

1 kommentar:

Camilla Persson sa...

Men, åh vilket fint kort du gjort!! Det blev garanterat uppskattat:)
Kram och må så gott!