tisdag 26 februari 2013

Lika som bär

Hej och trevligt att du vill titta in en sväng på min blogg.
 
Nu har jag jobbat färdig och det är mitt i natten och det är alltid svårt att somna den här tiden då jag är lite övertrött. Passar därför på att blogga lite  =)
 
Idag före jobbet var jag ut en sista 14km vända i längdspåret innan fredagens tävling!! I morgon ska jag lämna in mina skidor på vallning innan fredagen. Sen så har jag varit iväg och köpt rejäl skavsårtejp på Apoteket till mitt stora skavsår på höger fot. Det funkade mycket bra så nu kan jag nog åka Stafettvasan på fredag trotts allt. Har varit lite orolig för det onda skavsåret och hur det ska gå men nu slapp jag tänka aj, aj, aj hela tiden när jag åkte i dag så det var skönt  =)
 
Från en tävling till en annan, nu i helgen hittade jag en fin skissutmaning inne på Strömstads Scrapbooking Blogg via en väns blogg. Tyckter Lillblomman har så fina skisser men har aldrig tolkat någon av dom förut. Så här vart min tolkning av hennes fina skiss. Korten har jag haft liggande så länge nu som är på min son då han är nyfödd och hans far då han också är nyfödd.  Vet att det är svårt att se på den här bilden men dom är som två bebis kopior av varandra så det var så kul att få göra den här LO med just dom här korten.
 
 
Skissen jag har tolkar ser ut så här.
 
 
Jag har använt ett stort tårtpapper som cirkel och sen har jag jobbat med turkosa och beiga mönsterpapper.

 
Här under ser ni en närbild på texten jag stansat ut med ett QK alfabet som heter Magnolia.

 
Ville ha en fin blomdekoration och fick för mig att göra en egen. Ska det pysslas så ska det pysslas tänkte jag. Till den använde jag detta som ni kan se på bilden nedan. Ståltråd i två olika tjocklekar, pappersblommor, turkosa blomster knoppar, blad och en grön töjbar tejp.

 
Så här blev det färdiga resultatet efter en stunds lindande med tejp och ståltråd. Ett tips om du ska testa detta är att spänna tejpen ganska hårt när man snurrar för att få det så tajt och fint som möjligt.
 
 
Så det var mitt bidrag till Strömstads Scrapbookings skissutmaning. Jag vill också passa på att tacka er som orkar skriva en rad eller två när ni är in och tittar. Jag blir så glad av att läsa vad ni tycker om det jag har skapat.
 
Tusen tack för titten och ha en trevlig tisdag! Nu måste jag sova om jag ska orka med morgondagens kvällsarbete =)  Kramar från Sandra!
 
 

7 kommentarer:

Majsan sa...

Hejsan söta Sandra,

men guuu såå bedårande vacker Lo, vilka fina dekorationer och såå snyggt du har gjort med blommorna med ståltråd :)
Ja du Sandra jag får nog gå kurs hos dig, så du får lära mig göra Lo:n, jag har ju inte ens börjat med mitt barnbarns album :)

Ang din fråga i min blogg vilken dies jag använt, så är det Marianne Design, köpte den hos Moapyssel.se
ÅHh jag bara älskar den diesen använder den ju jättemycket just nu :)

BAMSESTORA KRAMAR MAJSAN

Anonym sa...

En jättefin LO på dina "killar"! Lycka till på fredag. En jobbarkompis och hennes dotter är med i ditt lag så jag har dubbel anledning att hålla tummarna för just det laget. Hoppas det går att följa er framfart på nätet.
Kram Carina

Sandra sa...

Ännu en gång en vacker lo från dig. En jättefin tolkning av skissen med otroligt vacker dekorering! Det är verkligen inte svårt att se skissens upplägg i ditt färdiga resultat. Jättefint! Så himla roligt att du gjort blomrankan själv!
Grabbarna är verkligen lika som bär! De är ju lika nu oxå, men det ser ut som samma bäbis i olika kläder. :)
Kul att vi har bär i bloggen bägge två samtidigt.. ;)
Jag laddar för att heja på dig hemifrån på fredag! Det kommer att gå jättebra och du är så duktig!
Kram kram!!

Åsa/asamia sa...

Underbart fin LO, älskar alla fina detaljer och dina egna blommor och bladsirklar. Måste nog leta upp min tejp också ;)
Kramar

Anna sa...

Väldigt vackert och välarbetat! Kul att du vill vara med på tävlingen! Kram Anna

Ulrika aka LillBlomman sa...

Vad roligt att du gillar mina skisser :) Du har tolkat skissen jättefint och ett väldigt roligt tema också! Tack för att du ville vara med! Kram!

Cattiegirl sa...

Jättefin LO - härliga färger!
Kram
//Cattie