tisdag 1 januari 2013

Årets tio i topp LO!

Jag vill börja med att önska alla en god fortsättning på 2013!! Vi firade här hemma och vi blev ett ganska stort gäng till sist =) Tack för att ni kom jag hade jättetrevligt!! I morgon börjar jag jobba igen och jag gruvar mig så för det ha varit så skönt att vara ledig i 12dagar nu!!! Och nu funderar jag på vart dessa 12 dagar har flugit iväg??
 
Nu tänker jag visa er mina tio i topp LO som jag har skapat under 2012 men lite blandade bilder på mig, sambon och barnen. Den första här är en LO på ett kort från julen 2011 då Thindra och Liam står framför granen.
 

Nästa LO är på Liam och Tobbe när vi var och tittade på flygplan i Söderhamn. Kortet är på Liam när han var två år och då kallade han flygplan för planplan!
 
 
Tredje LO är på Thindra när hon roar sig på vår studsmatta. Dom här korten har också några år på nacken men trotts deta kul att scrappa på.
 
 
Den fjärde LO jag valt att visa er är på mig och Liam då vi är i Furuvik och åker karuseller. Troligen ligger lillasyster och sover i vagnen då och pappa Tobbe fotograferar.
 
 
Femte LO är ett jättegammalt kort på mig när jag var bebis och min syster Pethra håller i mig. Syns det att det är från 1980 på den vackra frisyren?
 
 
Sjätte LO är på mig och Thindra när hon var en liten bebis ca 1månad gammal.

 
Sjunde LO är på Liam då han roar sig med sitt LEGO som har varit ett av hans favoritsysselsättningar sen han var riktigt liten. Han kan skapa dom mest otroliga flygplanen med hjälp av sin egen fantasi min lille son.
 
 
 Åttonde LO är en av mina bästa favoriter då Thindra sätter hårspännen i sin pappa Tobbes hår. Som är en av hennes favoritsysslor att göra på just Pappa konstigt nog. Hon har aldrig försökt met mitt hår fast jag har mycket mera hår att sätt spännen i som ni vet  ;)
 
 
Nionde LO är på mig och Liam en sommar då vi var till Orbaden och solade och badade en hel dag med Maria Sparring och hennes barn. Innan vi skulle åka hem knäppte jag den här bilden på mig och Liam och jag tycker så mycket om den för den ser så sommrig ut.
 
 
LO nr tio får bli den här på lilla Thindra då hon var en liten bebis. Gör ofta LO i rosa och lila på henne men vart så nöjd med den här som är i blått och grönt. Så är det ju många fina blommor, blad och spets med också på den här LO som jag tycker om =)
 
 
Så detta var mina tio i topp LO från det gångna året! Ska visa mina tio i topp kort en annan dag tänkte jag   =)  Vill också passa på att tacka er alla som brukar titta in på min blogg ni gör mig så glad =) Vill också tacka er som orkar skriva en rad eller två för då vet jag ju vem som har varit in och tittat och lite mer i detalj vad du tycker. Men sist men inte minst vill jag tacka alla fina människor där ute som vill köpa mina kort!! Ni gör mig så glada!! Många snälla arbetskamrater men även många av er som jag aldrig träffar för korten blir skickade med någon annan snäll person som Emma tex. Tusen tack till er alla!! Många kramar från Pysselsandra!

 
 
 
 
 4 kommentarer:

Anonym sa...

Du är så duktig Sandra. Jättegulliga/Svärmor

Åsa/asamia sa...

Å vilka fina LO du gjort. Hittade först en som var min favorit....men sen bläddrade jag neråt och hittade en till.....och en till. De är så fina allihop!
Gott Nytt År!

Anonym sa...

Så många fina att inspireras av! Mina favoriter är sexan och nian :)
//Carina

Margareta sa...

Helt underbara!!! Den när pappa (?) blir friserad och "sommarLOn" är kanske mina favoriter ....eller den med runt-runt...eller julbilden...eller...
Nej! De är nog lika fina allihop!!
Kram!!!