onsdag 2 januari 2013

Mina 15 favoritkort under 2012

Hej! Nu tänker jag visa mina 15 favoriter bland  korten jag skapat under 2012. Konstigt att när man sitter och pysslar tycker man inte att man gör så mycket men sen när ett helt år har gått är det så svårt att välja. Nu har jag struntat i mina julkort för jag känner mig så mättad på dom och därför har jag plockat lite andra kort som jag fastnat för.
 
Titta om det är något du tycker om?
 

 
 
Tack för titten och tusen tack till er som följer min blogg och ett jätte tack till alla fina människor där ute som köper mina kort! Det är ni som får mig att fortsätta skapa!
 
Ha ett underbart 2013!!! Många kramar från Sandra!

4 kommentarer:

Åsa/asamia sa...

Ååååå wow så många fina kort du gjort under året. Visst är det kul att man utvecklas under året, och att man ser det på korten när man går tillbaks och kikar i sin blogg.
Jag gillar det första kortet massor, det med studentskan....men det finns fler som jag fastnade extra för.
Gott nytt scrapår, ska bli kul att se vad du hittar på i år....och så hoppas jag att vi ses på nån träff eller mässan i Gävle så småningom.
Kramar

Margareta sa...

Så många suuuperfina!! Siverts kort är kanske min favorit - tycker det är så svårt att göra fina kort till herrar och det har du lyckats så perfekt med här!!
Dessutom är idén med de små korkbitarna superb!!
Fast - alla korten är såå fina!
Tack för inspirationen!! Vi ses snart hoppas jag!!
(Tackar också för de små korkbitarna jag fick via Åsa!!)
Kram!!

Kristina ScrapSalig sa...

Meeen vad mycket snyggt du gjort under året! Studentkortet längst ned är en av mina favoriter och kortet med fiskaren gillar jag också supermycket! Gillar din topp-tio med LO:s också!!

Hoppas att du med haft ett riktigt gott nyårsfirande och att det nya året blir både kreativt och spännande!

Varmt tack till dig för allt snällt och uppmuntrande du skrivit i min blogg!! Det ger mig bränsle och inspiration precis som dina vackra alster här i bloggen gör!

Stor kram till dig!

Majsan sa...

ÅHH jösses amalia vilka härliga alster du har bjudit på, sååå superfina allihopa :)

KRAM MAJSAN