torsdag 13 december 2012

Sankta Lucia!

Hej och trevlig Lucia på er alla! Idag har det firats Lucia lite här och där och även jag har tittat på Lucia på jobbet och på min dotters förskola. Tråkigt nog fick Thindra senskräck och vägrade deltaga men vi tittade på alla hennes fina skolkamrater som vågade vara med. Fikade sedan en stund innan det var dags för mig att åka tillbaka till jobbet. Nu ska vi snart åka till Runemo jag och svärmor och titta på när Liam är tomte i sin skola =) Hoppas det här barnet ställer upp då jag är barnsligt förtjust i just Lucia!
 
Jag älskade att vara Lucia när jag var liten och min kära lillebror brukade vara stjärngosse. Vi brukade åka till mormor och morfar och sjunga för dom och jag tyckte det var så kul! När jag såg att Magnolia hade släppt den här nya fina Lucian kunde jag inte motstå!! Jag måste köpa henne för hon var ju så söt! Kortet fick vara i grått och silver och så stansade jag ut den fina Spellbinders ramen i silver papper och sedan har jag målat Tilda med Distress Markers. Sankta Lucia texten är en gammal stämpel från Magnolia som passade utmärkt här. 
 

Det rutiga papperet kommer från Panduro. Har sedan dekorerat med lite olika vita blommor och med en fin snöflinga charm med en rosett i silver. Har även använt ett fint silverhörn i höger hörn.

 
Närbild på dom fina blommorna och den vita järneken som jag stansat ut med hjälp av Marianne Design Creatables - Holly som jag strukit på lite silver/vit färg så bladen glittrar så fint. Har även stansat ut några fina snöflingor med hjälp av MS punchar.

 
Insidan av kortet fick se ut så här med en ram stansad med hjälp av MS stans och God Jul texten är en stämpel från Reprint. Har även stämplat lite snöflingor runt kanten av det vita papperet.
 
Nu får ni ha en trevlig fortsättning av den här Luciakvällen och tusen tack för alla fina kommentarer ni har varit in och lämnat. Det gör mig jätte glad och jag försöker svara på allt när det finns tid över. Ha det så bra många kramar från Sandra!

4 kommentarer:

Margareta sa...

Suuperfint kort Sandra - och den stämpeln är verkligen jättefin!!
Jag köpte den där fina ramen i USA men har haft lite bekymmer med att få den att stansa bra :(
Visst är det härligt med Lucia och jag fick också ofta vara Lucia när jag var barn - hade långt hår!!
En gång svimmade jag under Luciatåget (hade lussat sen tidigt på morgonen) Det blev en del dramatik förstås - men tack och lov ingen eldsvåda!! Sen lät de sy upp lucialinnen i glasfiberväv i den byn ;o)

Ha det gott ! Ser med spänning fram mot lucka 14! Kram!!

Åsa/asamia sa...

Vilket härligt Luciakort du gjort.
Jag tycker synd om dottern med scenskräck....men det kanske ger sig till en annan gång.
Hoppas du fick en fin Luciadag.
Kram

Lisa sa...

Håller med om att det är en jättesöt Lucia som Magnolia har! :o)

Och Du har verkligen lyckats göra ett fint kort med hjälp av den också!

Ha en fortsatt trevlig kväll!

Kramar Lisa

Kristina ScrapSalig sa...

Åååh så vackert, superfint motiv och färgerna vitt/silver är så fina ihop! Doilien du använt är så otroligt vacker och det blev så fint med det skimrande papperet du använt!

Det är en härlig inspiration du bjuder på som alltid, inget kort är det andra likt!!

Oj då, stackars din dotter, men det går säkert bätre nästa år :) På sonens förskola är det bara femåringarna som lussar och bara för sina föräldrar då, så inget lussande för oss i år. De har testat med de mindre barnen tidigare, men de blir stressade och vill oftast till sina pappor och mammor istället för att vara i rampljuset. Hehehe, skulle kanske vara vi vuxna som står där och lussar för barnen istället =D

Hoppas att du får en underbar adventshelg!

Stor kram