fredag 14 december 2012

Luciatåget

Hej igen! Så var det äntligen fredag! Han en sväng till Bollnäs och storhandla i dag efter jobbet och sen blev det fredagsmys med familjen. Barnen ville se Modig och är dom överens om en film då tar jag den. Är så lättrörd när det gäller Disney filmer så jag grinade även den här gången. Men det är skönt att få gråta ut lite ibland också ;)
 
Nu blir det ett till Lucia kort lucka nr 14 och den här gången med en betydligt äldre Magnolia stämpel en den jag visade er i går. Men dom är så söta dom här tre tycker jag. Färjlägger mina motiv med Distress Markers och har sedan stämplat kanten med en snöflingestämpel. Det fina bandet jag limmat runt kanten av motivet har jag köpt på Rusta. Tre fina rullar som inte var nå dyr heller. Gick riktig bra att limma fast det också.
 
 
Sansade ut en fin snöflinga och det fina bandet i bakgrunden har jag köpt en gång när jag var på GeKås i Ullared. Den här lilla godjul biljetten har jag kombinerat i hop själv med två olika stämplar. 

 
Insidan fick se ut så här med den fina texten från Slöjd-detaljer och den stansade MS ramen.
 
Ha en trevlig helg nu och tusen tack till er alla som är in och tittar på min blogg! Vill även tacka er som är så gulliga så ni även skriver en rad eller två, det gör mig extra glad =)
 
Kramar Sandra!

2 kommentarer:

Margareta sa...

Mitt i mörka vinternatten kikar jag in och vad får jag se - jo ett mysigt luciatåg som lyser upp tillvaron! Sååå vackert kort!!
Gillar verkligen det silvriga - och insidan med den superfina kantstansen med snöstjärnor - mmm!!
Ha en skön helg!! Kram!

Nina sa...

Den stansen du har använt är sååå fin tycker jag och hela kortet är jätte fint. Det är roligt med dom gamla stämplarna. Trevlig helg. Kram Nina