lördag 15 december 2012

Tilda med krans!

Hej och trevligt att du vill kika in en sväng på bloggen! Jag sitter nu och myspysslar lite har 11 kort som ska vara klar tills nästa vecka så det är bäst man gör klart några av dom nu =) Som sällskap har jag P3 och lyssnar på musikhjälpen. Det är så mysigt att lyssna på och även vi på jobbet har skänkt pengar till musikhjälpen. Vårt företag utmanade oss att så mycket pengar som vi på företagel samlade in till musikhjälpen skulle även Svenskafönster skänka. Så i princip om jag la 100kr så blev den värd 200kr efter som den andra hundringen la företaget. Tror det vart gamska mycket pengar trotts att lappen om detta kom upp först på fredagen då alla som jobbade kväll redan hade fått helg och inte hade en chans att bidar. Vi får säkert höra på måndag hur mycket vi tillsammans samlade in. Rolig initiativ som jag hoppas återkommer nästa år.
 
Nu till dagens lucka nr 15 som är ett kort med en söt Magnolia stämpel. Som håller i en fin krans som jag haft lite Flower Soft på så den bli extra fin. och på den röda bär som jag jort med hjälp av pearl maker. Har stämplat kanten med en stjärnstämpel och bakgrundspapperet är ett Bo Bunny papper och resten är spill papper som jag tyckte passade bra här.
 
 
Har stämplat Nordpolen 24 med en Magnolistämpel och sedan klippt ut den. God jul bandet köpte jag av Helena från Papperhuset lika så den lilla söta tagsen som är i höger hörn.

 
Insidan fick se ut så här med en uppstämplad tags!
 
Vill passa på att tacka er alla som har köpt kort av mig nu i år jag blir så glad för vart enda kort jag får sälja och pengarna går till nya pysselsaker till mig. Så tusen tack för ert fina bidrag =)
 
Vill också tacka till er som skriver när ni är in och tittar, det gör mig så glad och ger mig en chans att kunna skriva tillbaks till er med. Ha en trevlig kväll/natt kramar Sandra!

2 kommentarer:

KatarinaR sa...

Men oj så flitig du är! Har tittat här i din blogg en lång stund nu, på allt fint du skapar. Tack för all inspiration du bjuder på! Kram!

Nina sa...

Jag hoppas att du hinner med dina kort, skall bli roligt att få se dom sen. Ha det gott. Kram Nina