onsdag 12 december 2012

Xmas Hottie - Kenny K

Hej! Så var det dags för lucka nr 12. Idag bjuder jag på en lättklädd donna från Kenny K som heter Xmas Hottie. Har färjlagt henne med Distress Markers pennorna förutom det röda som jag blandar till med Distress flaskorna. Runt henne har jag stämplat snöflingor runt om i ovalen och sedan strukit ett lager med guldfärg på kanten. Har använt mig av lite spillpapper när jag jorde det här kortet och stansade ut den fina grenen med hjälpa av Magnolias fina die. God jul biljetten är också från Magnolia och den fina ramen är en Sizzix die jag köpte när jag var på Gävlemässan sist.
 
 
Blomman och metallhörnet har jag köpt från  Pyhobby.se som har massor med fina dekorationer på sin hemsida.

 
Insidan av kortet fick se ut så här med en tags stämplad med snöflingor och ett litet paket som dekoration som är en QK dies. God jul texten kommer från Slöjddetaljer som också säljer mycket fina pysselsaker.
 
Så detta var vad jag ville visa er för i dag. I morgon är det Lucia och då ska jag på morgonen titta på min lilla dotter på hennes förskola när dom ska lussa för oss föräldrar. Och sen på kvällen ska Liam ha sitt firande på Runemoskolan. Jag älskar Lucia så jag ser fram emot den här mysiga dagen! På jobbet brukar även Edsbyns fina Lucia komma och sjunga för oss. Ha en trevlig kväll och lämna gärna en kommentar för det gör mig så glad, kramar Sandra!
 
 

3 kommentarer:

Majsan sa...

ÅHH Sandra detta är ju bara såå superläckert julkort, jag tokgillar ju Kenny K motiven så detta föll mig verkligen i smaken :)
Såå snyggt dekorerad och dina insidor är ju såå superfiina :).
Har kikat runt på alla korten jag missat, alla är såå härligt juliga :)

BAMSEKRAM MAJSAN

Anonym sa...

Jättte fint. Såg en kommentar hos Åsa (asamia) om att du tacka för tipset om nått program man kunde använda sig av för att få till sina bilder man tar på det man skapat :-) vart lite nyfiken för jag har tänkt att jag skulle vilja starta en egen scrapp blogg men det är så svårt att få till bra bilder på det man gjort och då känns det inte lika kul att lägga ut bilderna. Dock har jag bara digitala kamera och kameran på mobilen och jag vet ju inte om ni/de flesta har systemkamera... men dom är så dyr. Mejla mig gärna om du vill föra vidare tipset eller har egna tips :-) adressen är : cissi_bo@hotmail.com.

/Cissi

Margareta sa...

Det var ett "fräckt" julkort!! Superfint också med läckra detaljer! Din fina ram gillar jag jättemycket!!
Hoppas ditt saffransbak gick bra! Ha en trevlig Lucia!
Själv ska jag försöka ta mig till Stockholm med tåg - det känns som ett vågspel - få se om jag lyckas!!
Kram!