torsdag 16 februari 2012

Allahjärtansdag Magnoliakort!

Hej och trevlig torsdag på dig!
Äntligen är det sista arbetsdagen på den här veckan och den här helgen har jag fullspäckat schema så håll tummen att alla får vara friska. Vet det går en massa tråkiga sjukdomar på jobbet som tex magsjukan och förkylningar med feber. Har ingen lust att få nått sådant nu.....

Tänkte jag skulle visa er ett till allahjärtans dagkort som jag fick en beställning av en trogen kund och arbetskamrat =) Jag ville bara vara säker på att kortet kommit fram först innan jag visade det här på bloggen. Naturligt vis fick basfärgen här bli röd som är kärlekens färg!  Och försökte likna Edvin och Tilda så mycket jag kunde med Jens och Lina som här sitter på en bänk tillsammans. Blommor och blad är stansade med Magnolia dies och det fina hjärtat är Spellbinders dies. Den fina hjärta kanten upptill och nertill på kortet är MS punchad. Den lilla tagsen har jag stämplat med ett clear stamp alfabete jag köpt på Panduro Hobby. Knöt även  fast en fin liten silverros  med hjälp av röd floss tråd i det fina bandet som sitter på tagsen.


 Insidan valde jag att dekorera så här! Och det fina bandet på vänster sida är till för att fästa pengar eller vad man nu vill. Den fina ramen är punchad med MS koner punchen som blivit en stor favorit på mina kort just nu.


Så det var allt för den här gången =) Ha det så bra tills vi ses nästa gång! Många kramar från mig!

2 kommentarer:

Em sa...

Fint :D japp, dom blev jätte goda! så kul å baka bara man har rätta lusten.. Det visar sig nog vad som händer i livet, man vill så mkt, komma igång med STOR husrenovering, helst nyss ;) börjar bli otålig tro jag men ska försöka tänka på annat! jaa, gör muffins med glasyr på du oxå! här kommer recept på smörkrämen jag gjorde:
115 g mjukt smör
250 g florsocker
2 tsk kokande vatten

Vispa smöret fluffigt.
Tillsätt florsockret lite i taget under omvispning.
Tillsätt vattnet och valfri smaksättning under omvispning.

Vanilj: 1 tsk vaniljessens
Citron: 2 tsk finrivet citron- apelsin- eller limeskal
Choklad: 2 msk kakao
Kaffe: 4 tsk pulverkaffe upplöst i 2 tsk kokande vatten (vattnet som används i grundreceptet)

Karamell/färgpasta för färgning av krämen :)

Ha en bra helg, hoppas sjukan inte hoppar på er!

Sandra sa...

Jättegulligt kort! Älskar dina insidor! Kram