fredag 9 december 2011

Lucka nr 9

Hej och trevlig fredag på er!

I dag har jag vari till Bollnäs och handlat lite mat m.m inför helgen och sedan när jag kom hem lagade vi Tacos min sambo och jag. Så nu är vi mätta och belåtna hela familjen =) Ska snart sätta oss framför en julfilm och mysa med barnen men först vill jag visa dagens julkort.

Lucka nr 9

Det här kortet är stämplat med en lite äldere Magnolia Tilda som jag fått låna av snälla Elzan och Hanna. Tack snälla ni för att ni lånar ut era fina stämplar till oss andra. Det är så kul att få prova på att stämpla med  dom =)  Den andra stämpeln med pepparkaksrecept på har jag nyss köpt när jag var till syster i Göteborg. Hittade ju Pandurohobby då och kändes bra att få känna och klämma lite på stämplarna så då slog jag till på denna och ångrar inget. Tycker dom två stämplarna passar så bra tillsammans. 


På insidan fick det se ut så här


Så det var vad jag hade att visa er i dag =) Nu ska jag mysa ner mig i soffan och titta på lite film! Ha en fortsatt trevlig fredag så ses vi i morgon kramar från mig!

3 kommentarer:

Anonym sa...

Vilket mysigt kort! Vad är den grova bakgrunden för något? Väv eller?

Kram Elzan

Anonym sa...

Ååå vilket gulligt kort!!!

Kram Malin

pysselsandra sa...

Hej Elzan =)

Tack för era fina komentarer både Malin och du. Blir så glad när ni skriver till mig! Den grova bakgrunden är ett papper jag köpte på Pandur i Ullared när vi var där i sommrast jag och min familj. Ganska fint för det glittrar i koppar också fast det syns inte på bilden.

Ha en bra dag kramar från mig!