torsdag 8 december 2011

Lucka nr 8

Hej och trevlig torsdag!  Så var det äntligen sista arbetsdagen för den här veckan. Kommer inte jobba mer en halva kvällen för sedan ska jag till Runemo skolan och titta på min sons Lussefirande. Han ska vara tomte så det är bäst jag plockar fram hans tomtekläder och ber en bön att han ställer upp och är med i år.... Han brukar kunna backa när det väl jäller och då känns det mindre kul =(   Men i fjol deltog han under hela firandet och det var första året det inträffadet så jag håller verkligen tummen för att jag får vara lika stolt över min sons övervunna senskräck detta år.

Lucka nr 8

Nu ska jag visa dagens kort och det är stämplat och maskat med tre olika stämplar från Slöjdetaljer Köpte dessa söta stämplar i fjol men hann aldrig göra något kort med dom då men i år vart det av i alla fall. Tycker dom ser ut som Tomtarna i Trolltyg i tomteskogen så jag kunde inte motstå att köpa dom. Bakgrunds texten och god jul cirkeln är köpt på Panduro


Insidan fick se ut så här som flera av mina julkort kommer att se ut i år. Passar på att använda mig av mina tags som jag räddat från att hamna i soporna på jobbet. Så man kan säga att jag återanvänder sopor här ;) Men dom är ju lite upp piffade med lite stämplade snöflingor och god jul text som du kan se.


Så det var vad jag hade att visa er i dag. Får se vad jag tänker visa i morgon.... Ha en bra dag och trevlig torsdag på er många kramar från Sandra =)

Inga kommentarer: