tisdag 20 december 2011

Lucka nr 20

Hej och trevlig tisdag på er!

Just nu är det mitt i natten och jag ska snart gå och lägga mig men vill visa dagen kort först =)  Ska till min läkare och visa upp mina födelsemärken i morgon och hoppas på att han inte hittar nå ny malinkmellanom. Är snart ett år sedan nu jag fick skära bort malink från min kropp och då insåg man att livet kanske inte är så långt som man tror många gånger.... Som tur var fick mina läkare bort cancern från min kropp men håller ett vakande öga på den så det inte ska dyka upp nått nytt elakartat födelsemärke. Är så glad och tacksam för att dom fick bort det och att jag får fortsätta leva! Tänk på att leva i dag för i morgon kan det vara för sent! Därför tycker jag att du ska passa på att rå om dina nära och kära nu i jule tid! Det ska jag i alla fall göra =)

Lucka nr 20

Ska nu visa ett gulligt  twisted easel kort som är stämplat med Magnolia Tilda som sitter på en kälke. Bakom sig har hon ett staket med lite snö på och en julgran som är ut stansade i min Cuttlebuge med två olika dies. Har haft på lite puff snö på både staketet och granen som en mysig effekt. Och även stansat ur en flinga och limmat fast en rosett. Stämplade sedan en fin god jul stämpel på kortet som jag köpt på Panduro.


Så här fint blir kortet när man ställer upp det på bordet.


Så här ser framsidan ut när kortet är ihop vikt. Vist är hon söt lilla Tilda?


Insidan är den fina snöflingeramen utstansad med MS punchar som jag stansat ut i grönt papper och sedan dabbrade med guld dabber runt kanterna. Sen stämplade jag god jul tex på ett vitt papper som jag sedan piffade upp med lite silver snö flingor runt om som tyvärr syns dåligt på den här bilden som är tagen mitt i natten där av den dåliga skärpan.

Så det var vad jag hade att visa er i dag =) Lämna gärna ett medelande när du är in för det gör mig så glad =)  Ha det så bra, så ses vi igen på onsdag hoppas jag! Många kramar från mig!

2 kommentarer:

Åsa/asamia sa...

Skönt att de fick bort cancern förra gången,håller tummarna för att de inte hittar nåt den här gången.
Det är så tankvärt det du skriver - att man ska leva idag...jag försöker tänka så och ta vara på tillfällena man har med sin familj och sina barn.
Ett jättefint kort du gjort, det blir så fint när man kan ställa upp kortet så.
Kramar ♥

pysselsandra sa...

Tack för dina fina ord!

Det såg bra ut när jag träffade Ludvig han tyckte inte jag skulle vara orolig och det är skönt att höra. Ha det så bra och tack igen för dina fina komentarer här på min blogg. Jag är så tacksam att du är in och skriver