söndag 12 juni 2011

Du har fångat mitt hjärta...

Hej på dig =) I går var vi på lilla Emmas dop och det var strålande solsken hela dagen. Det var ett mycket vackert dop och barnen var så duktiga. I dag har vi haft växlande väder. Börja dagen med strålande solsken och avslutade den med åska och regn. Men fördelen med att det regnar är att man kan pyssla med gott samvete.

Det här kortet är stämplat med stämplar som är köpta från Vilda stamps. Och jag har haft dom jättelänge men inte kommit på hur jag skulle få till det. Men så såg jag ett så fint kort Maria Hellberg hjort som heter Min Ögonsten och det vart jag så förtjust i och tog lite inspiration i från till detta kort. Tack för hjälpen vännen =)Valde ett rosa blomigt papper som bakgrund och det sydde jag lite med sicksack söm runt om. Sedan så stämplade jag och färglade handen med hjärtat med Distress färgerna som jag brukar. Klistrade fast några Brima Flowers nere i vänster hörn med en vit sten i mitten och streckade med en svart tunn penna runt kanten på det vita papperet.


Här är en liten närbild på texten som är så fin.


Och insidan fick se ut så här. Med några ut stansade hjärtan i höger hörn så det finns plats kvar att skriva nått fint till den som ska få kortet.

Det var det jag hade att visa den här gången men det kommer mera så håll ögonen öppna =) Ha det bra kram jag!

1 kommentar:

Anonym sa...

Testar bara om det går att lämna en komentar som anonym =)