fredag 28 januari 2011

Jag har fastnat i kortträsket!!!

Hej på dig och kul att du vill titta in på min lilla blogg =) Just nu har jag fastnat i att göra kort och kan inte sluta. Fattar inte jag som har så många kort jag borde scrappa på men dom får ligga ett tag till. Ska visa ett gratulationskort jag hjort som är stämplad med den gamla återkommande Rose stämpeln som jag bara älskar. Tror nog jag aldrig kommer ledsna på henne för hon blir så fin oavsett vilken färg man väljer att färglägga henne i. Köpte den hos Sylvia när hon hade sin butik och ni ska veta vad jag saknar den butiken  =( och även Sylvia för det är så sällan vi ses nu.


Papperet är köpt på Panduro för länge sedan nu. Tycker det blir så fint i grönt =)


Har använt en  MS punch till att stansa ut den fina hjärt borden och även fjärilen är en MS.
 .


Har haft på lite glitter Stickels på rosen så den glittrar så här fint och även lite 3-D lack på fens vingar så dom ska se lite genomskinliga ut.Insidan på kortet fick se ut så här. Använde mina Spellbinders här och tog ut formerna och så stämplade jag med en grattis stämpel i kortet plus att det fick flyga en liten fjäril här inne med ;)


Så det får räcka för i natt, ska ju till läkaren och ta några stygn i morgon så det är väl bäst jag går och lägger mig nu. Tack för att du var in och tittade och skriv gärna något nästa gång för det gör mig så glad!!!

4 kommentarer:

Helen sa...

Hej

Vilket fint kort. Himla fränt inuti med den gröna "prickramen" som färgklick sen milt.
Inspirerande som vanligt med alla alster du gör.

Trevlig helg!

Mvh/Helen

pysselsandra sa...

Hej skjälv =)

Vad glad jag blir =) Tack snälla Helen för dina fina ord. Alltid roligt om man kan få ge lite inspiration till andra det värmer att höra.

Trevlig helg på dig med, kram Sandra!

Sylvia sa...

Jag förstår dig fullt ut! :) Jag är helt galen i att göra kort jag med, och du gör dom såå vackra så det är beroende framkallande att leta nya alster av dig. :)Och rosflickan är ju så otroligt söööt, kan inte tröttna på henne!
Du ska veta att jag saknar dig med!!! Fruktansvärt va tomt det blev för mig med nu, utan alla planerade och spontana träffar!
Får bli mer sånt igen nu! :)

Kramelikram!!! <3

pysselsandra sa...

Jag har ju lärt mig av er mina vänner =) Ja jag är så glad att jag han köpa henne av dig Sylvia innan hon tog slut. Hon är så kul att jobba med särsklit till grattis kort. Ska försöka få lite fart med mitt framtida pysselrum men det är så mycket man ska hinna göra samtidigt som man jobbar heltid så vi får hålla tummen jag kan ha en träff så snart som möjligt. Ha det så bra! Sknar dig med! Kramisar Sandra!