torsdag 9 december 2010

Lucka nr 9

Hej på dig och tack för att du är in och tittar. Jag är så trött nu har varit vaken alldeles för länge om kvällarna det här veckan men men jag får skylla mig själv. Han till Bollnäs en sväng i dag efter jobbet och storhandla inför helgen (skönt) så slipper jag i morgon och kan ta det lugnt och ha fredagsmys i stället ;)

Här är torsdagen kort, som jag snöade till lite extra. Stämpeln på pojken är köpt på Panduro även det rutiga papperet är inhandlat där. Texten Ser det snöar är en Reprint stämpel jag köpte av Sylvia.Diesade ut några snöflingor och satte en vitt stor bradshjärta i mitten av den största snöflingan. Blingade till det lite med tre rinestones


Så här trevlig vart insidan =)Och lappen här är återvunna sopor hur konstigt det nu låter. Samlar in dom här lapparna på mitt jobb på Svenska Fönster där dom annars slängs i soporna när dom fyllt sin rätt. Det står skrivet på dom listmått åt det andra hållet som jag nu limmar nedåt på kortet. Så jag åter använder gamla lappar för att göra fina kort, inte så tokigt ;) Man tager vad man haver. Snöflingan har jag stansat ut med en spellbinders dies och embossat den med lite glitter så det gnistrar fint.

Det var allt för i kväll, vi ses väll i morgon hoppas jag då lucka nr 10 ska öppnas =) Många kramar från PysselSandra!

2 kommentarer:

Helen sa...

Hej

jättefint kort, jag gillar dina grå, vit silvriga jättemycket. Ska själv försöka få till några julkort i helgen. Tack för inspirationen.
Trevlig helg !
Mvh/Helen

pysselsandra sa...

Tack så mycket Helen!

Det är jätte roligt att du hittat lite inspiration. Det gör mig så glad =) Jag tycker också om dom grå/silvriga korten mycket så det lutar åt något sådant för mig med när jag ska sätta mig och göra mina 40 privata julkort. Jag vill ju skicka lika till alla som jag skickar till så jag måste bara bestämma mig för vilket jag ska göra. Tack snälla för att du lämnade en komentar! Nu blir jag så glad =) kramar från mig!