söndag 12 januari 2020

Far lilla far du är ju så rar.....

Hej i dag visar jag ett kort jag gav till min far som fylde 66 år i går. Till kortet har jag använt en muffins stämpel från Papermania som jag färglagt med mina Distress inks pennor. Den fina grattis stämpeln har jag köpt på http://malinsstamplar.blogspot.com
Hon har massor med fina stämplar som jag bara älskar. Dom runda ramarna är stansade med Crealies XXL dies. Den blå ramen är stansade med en Craft Emotions die Squares scalop XL


Sedan har jag deckorerat med lite pappersblommor och ett hjärta som är stansad med en die från Gummiapan lika så love texten kommer där i från. Sedan provade jag även på att göra en egen snurrbloma som jag länge velat testa och det gick ganska bra tycker jag. Får öva lite mer så får jag nog snurr på det ;)


Insidan fick se ut så här där jag ochså har använt en text stämpel som jag också köpt av Malin Ellegaard. Stansade även ut ett pappersband att fästa en trisslott i.


Så det var allt för mig för den här gången. God fortsättning på söndagen. I kväll ska jag på bio med en god vänn och titta på En del av mitt hjärta och det ska bli så kul =)

2 kommentarer:

Anonym sa...

Jättefint kort!
/Elzan

pysselsandra sa...

Tack så mycket vad glad jag blir ;)