måndag 10 december 2012

Staflikort

Hej och trevlig måndag på er =) Har varit en lång dag med många möten med både skyddsombud och repskap men nu har jag fått kväll också.  Har inte haft tid att pyssla i dag men som tur är så har jag några kort på lut som jag kan visa =)
 
Det här är lucka nr 10 och det här kortet kan man ställa upp så här fint när man viker upp det.  Stämpeln är med en söt Magnolia Tilda som håller i ett paket. Staket, gran och snöflingan har jag stansat ut och den runda cirkeln har jag först torr embossat och sedan stansat ut med en Spellbinder dies cirkel.
 
 
Insidan av kortet är stansad med en MS ramstans med snöflingor. Sedan har jag stämplat med en söt jultext från Slöjdetaljer och den lilla flugsvampen har jag köpt på Rusta. Den passade bra som stöd till mitt kort för att hålla det uppe.

 
En närbild på framsidan men det blev lite grynig bild tyvärr men det är inte bara jag som har problem med att få till bra bilder nu har jag märkt. Är så få stunder det är dagsljus nu så då måste det bli lite sämre kvallite på vissa bilder. Går snart mot ljusare tider som tröst i allt mörker =)
 
Så det var vad jag ville visa er för i dag. Tusen tack för titten och lämna gärna ett spår när du är in, kramar Sandra!

3 kommentarer:

Margareta sa...

Hon är då för söt där hon kommer med sitt paket!! Det är ett lätteläckert kort du gjort - gillar granen också "som står så grön och grann"!
Ja, det är verkligen hopplöst att fota korten nu! Inte ens jag som är ledig på dagarna hittar dagsljus så det räcker i detta eviga snöande!
Kram på dig!!

Åsa/asamia sa...

Å vilket fint kort, och vilken härligt glittrig gran!
Kan tipsa om gratisprogrammet PhotoScape som gör bilderna mkt bättre, själv fotar jag i badrummet på vintern och jag tycker bilderna blir riktigt bra sen jag började använda det programmet.

Nina sa...

Oj, vad du är flitig. Ditt stafli kort är sååå fint och den lilla flugsvampen är för söt. Ha det gott. Kram Nina