lördag 2 mars 2013

Vasastafetten!

Hej och tack för att du tittar in en sväng.
 
Sitter nu och väntar på att få titta på mello med mina barn men tänkte jag skulle visa er ett kort först =)
 
Det här kortet är lite inspirerat av gårdagen då jag åkte Vasastafetten med mitt jobb. Vi var 5 st lagkamrater som tillsammans åkte 9 mil och då åkte jag 14km av dom och det var så roligt! Var jättenervös före så jag fick gå på toa och kissa tre gånger innan jag skulle starta men sen var det bara att staka på =) Otur nog stog inte min lagkamrat inne för att byta av mig när jag var i mål så vi missade några minuter där innan allt löste sig. Hur som haver hade jag en jätterolig dag och kommer säkert åka även nästa år!
 
Nu till mitt kort som är stämplat med en Magnolia Edvin som har trillat på sina skidor. Tyckte det passade på mig för även jag trillade en gång under tävlingen i går men det var bara att resa sig och fortsätta. Papprena kommer från Panduro sen har jag stansat ut lite snöflingor och hjärta.
 
 
Färjläggningen av stämpeln har jag använt mina Distress Markers pennor och insidan fick se ut på det här lilla viset.

 
Här är en liten segerbild på mig efter jag kommit i mål och det kändes riktigt skönt att vara färdig trots min korta sträcka =)

 
Så det var allt från mig den här gången. Nu är det dags för mello andra chansen så nu har jag inte tid att skriva mera. Ha det så bra och tack snälla för era fina kommentarer dom gör mig så glad!!
 Många kramar från Sandra!

2 kommentarer:

Sandra sa...

Hej vännen! Tack för dina fina kommentarer hos mig!! :) Melinda mår mycket bättre nu och nästan magiskt har hennes blodsocker gått tillbaka till normalt nu när betapreden lagt sig.
WOW va duktig du är som åkte! jag visste ju att du skulle göra det men jag är så impad av dig och alla andra som åkt både i fredags och idag. Jag kan verkligen inte åka skidor så jag tycker ni gjort det så bra.
Jättehärligt och passande kort! Himla gulliga stämplar! Dessa kanske man kan få låna nån dag. ;) Otroligt fint dekorerat och himla mysiga färger. Massor av kramar!

Majsan sa...

hejsan Sandra vännen,

vilket underbart härligt kort med söta Edwin, du lyckas ju dekorera så himla snyggt, alltid.

Här blir det inte mycket pysslat pga att har haft batn o barnbarn här nästan varje dag, men pyssla det får jag ta tag i sedan :)

HA DET SÅ GOTT OCH TA HAND OM DIG!!

BAMSEKRAMAR MAJSAN