torsdag 21 mars 2013

Påsk hälsningar!

Hej och tusen tack för att du gör ett besök här inne =)
 
Lämna gärna en kommentar när du är in för det tycker jag så mycket om!! Då ger ni även mig en chans att hälsa på hos er och se allt fint ni gör. I kväll ska jag och mina barn  åka en sväng till Edsbybacken och åka lite slalom. Lånar även med grann flickan för hon och Thindra är lika gammla och har just nu i dagarna upptäckt vad roligt det är att åka slalom med varandra. Glad för det är jag som blir lite avlastad i liften och kan åka bredvid dom två i stället. Sonen ser jag inte röken av för han vill bara åka och hoppa i funparken. Kul är det i alla fall och nu måste vi utnyttja varje dag som är kvar innan dom stänger backen för sesongen =)
 
Men nu ska jag visa er ett litet påskkort jag har gjort med en söt liten  Magnolia Tilda. Jag vet att detta är en gammal stämpel men för mig är hon ny och jag har tittat efter henne länge nu och när Hannas Pysselstuga  hade REA sist slog jag till =) Det är alltid så mycket roligare att handla när det är REA eller hur? Valde att stansa kortet som ett påskegg och färjade in kanterna med neongrön färg. Sen tog jag och använde lite glada papper från spilllådan och stämplade lite runt kanterna på det sörsta av eggen. Målade Tilda med mina Distress Marker och klippte ut henne, sedan satte jag henne på en grön lite spets.  

 
Dekorerade sedan upp kortet med lite olika blommor och blad. Och så fick jag äntligen använda mina pärlhönsfjädrar som jag längtats efter att få använda =) Stämplade sedan direckt på kortet med en Påsk stämpel från Reprint.

 
Insidan fick se ut så här med en liten kyckling som jag stansat ut med min Qk tång. Även här har jag färgat kanten med neongrön färg och använt egg diesen. Stämplade också kanterna med lite Distress Ink - Tea Daye.

 
Så det var vad jag hade att visa er den här gången. Hoppas ni får en trevlig kväll för det ska jag ha!! Tusen tack till er som är så gulliga och skriver när ni är in!! Ni gör mig så otroligt glada!! 
 
Många kramar från Sandra!!
 
 

7 kommentarer:

ÅsaJ sa...

Fint påskkort i härliga färger! Ha så kul i backen. Klanen Olsson är också där... Kram

Margareta sa...

Detta var ett påskkort helt i min smak!! Såå snyggt - vilket härligt upplägg och så fin stämpel, vackert färglagd och läckra dekorationer, både utanpå och inuti!
Lycka till i skidbacken! Det gäller att ta vara på tillfällena medan de bjuds!!
Kram!!

Majsan sa...

Hejsan Sandra,
jag har inte glp,t bort dig, men har varit fullt upp med annat för tillfället :)
Såå superfina LO:n du har gjort, du är superduktig på att få det så vackert.
Och detta härliga påskkort, helt underbart :)

TREVLIG HELG!!

KRAMAR MAJSAN

Anonym sa...

Sååå fint kort!
Stooor kram /Anna
P.s En prommenad i helgen?:-)

Åsa/asamia sa...

Gulligt påskkort med söta små detaljer och en söt stämpel.

Nina sa...

Det här är ju bara sååå fint. Du får ha en bra dag och vecka. Kram Nina

Sandra sa...

Jösses vad du hunnit med den här tiden när jag inte hunnit kolla!! :)
Vilket läckert kort! :) Så himla fint!