lördag 8 december 2012

Julkrans

Hej och trevlig lördag på er =)
Idag har jag och barnen varit på julfest som arrangerades av personalföreningen på mitt jobb. Är alltid så trevligt med den här julfesten då barnen och även vi vuxna aktiveras med tippsrunda, 5-kamp, fiskdam, fika och ett besök av tomten. I år kom det två tomtar och alla barnen fick julklappar. Thindra lyckades även nypa en tredjeplacering i 5kampen som var för barn upp till 12år. Det blev hennes mamma väldigt stolt över då hon bara är 6år och alla andra år har vägrat deltaga. Men nu vågade hon vara med och spöade sin egen storebror Liam  ;)
 
Nu ska jag visa er dagens lucka nr 8. Detta är ett julkort med en gammal stämpel från Magnolia men jag tycker den är så söt!! Har valt att jobba med blå papper här men kransen ville jag skulle sticka ut så den har jag fäst grön Flower soft som gör att den sticker ut lite från sitt motiv. Resten är målat med Distress Markers pennor i ljusblåa toner.
 
 
Har stansat ut både en vit gran och snöflinga men mina dies och sedan fäst en vit spets i bakgrunden som dekoration. God jul texten är en stämpel från Villda stamps som jag stämplat och sedan stansat ut med hjälp av Spellbinders dies.

 
Insidan av kortet ser ut så här där ramen är stansad med MS snöflinga stansar. Och god jul texten kommer från Slöjdetaljer. Har även stämplat lite snöflingor runt om i ramen.
 
Så det var vad jag ville visa er för den här gången =) Lämna gärna ett spår när du är in för det gör mig så glad!! Många kramar från Sandra!

4 kommentarer:

Kristina "ScrapSalig" sa...

Sååå snyggt med den härligt juliga Tildan mitt bland allt det vita! Vackert också med snöflingan och den fina, runda textstämpeln!

Låter som en riktigt trevlig fest och jag förstår att du blev ordentligt stolt över din dotter, vilken tuffing!! =)

Wow, vilket maffigt julkort du visar nedan med julpinglan från Kenny K. Snyggt komponerat! Joo, det är nåt särskilt med dessa vackra motiv och tilltalar precis som du säger även det manliga könet ;)

Dina foton är fina, men det är svårt med fotandet. Man ser även på mina kort att det grumlar sig eftersom det aldrig blir riktigt ljust nu på vintern. Jag föredrar annars att fota i dagsljus eftersom lampljus tyvärr gör mina foton gulaktiga. Vi har dock helglasade balkongdörrar numera och där sätter jag upp min lilla fotoscen under den lilla stund dagsljuset vågar visa sig på vintern :) Annars, om sommaren, är min sons sandlåda en favorit.

Tack snälla du för de uppmuntrande orden inne hos mig, de behövs!

Hoppas att du får en mysig fortsättning på helgen!

Margareta sa...

Det passade verkligen bra med ett så "snövitt" kort i all snön, som vräkt ner till oss!! Härligt med en vit jul, om du frågar mig!!
Så kul att de har en så mysig julfest på ditt jobb! Och duktigt av din "stora flicka" att hon vågade vara med och tävla - och få så fin utdelning på sitt mod!!!

Ha en härlig söndag!!!
Kram!!

Åsa/asamia sa...

Å vad roligt för dottern att hon knep en vinst i 5-kampen. Grattis!
Ditt kort är superfint i fina dova färger.
Tack för titten, hoppas ni får en fin andra advent.

Lisa sa...

Du har så fina och mysiga kort, Sandra :o)
Kransen sticker ut både genom sin klara färg mot den ljusa bakgrunden plus att Du använde Flower soft till den. Jag har än så länge inte använt det själv - men ser att det blir fint resultat!

Kramar Lisa