söndag 2 december 2012

Första advent!

Hej och trevlig första advent på er! Äntligen får vi tända det först ljuset och mysa med glögg och pepparkakor! Vi tjuvstartade lite redan i går då vi klädde julgranen. Spelade lite julmusik och drack glögg medans vi hänge alla vackra kulor i granen. Det är så mysigt men tråkigt att adventstiden går så fort känner redan panik för hur man ska hinna med allt som ska göras före jul!!
 
Nu ska jag visa er lucka nr 2 i årets kortkalender =)
Stämpeln är på söta Tilda som håller ett litet paket bakom ryggen och den här fina stämpeln har jag fått låna av snälla Sylvia när vi var på träff i Edsbyn för ett bra tag sen nu. Vart så förtjust i den då den passar lika bra till julkort som till grattulationskort. Har stämplat några stjärnor runt henne med en annan stämpel i guldfärg som glittrar fint.
 
 
Den vackra ramen i grönt är stansad med en Spellbinder die som jag strukit lite guldfärg runt kanterna. Det fina prickiga papperet fyndade jag i en tillsalu låda på träffen i Bollnäs och God Jul biljetten lånade jag av Erika samma gång. Tack för lånet tjejer det är så kul att få låna saker som man inte har!! Satte även fast två små tags och en järneks kvist som dekoration.

 
Insidan av kortet fick se ut på det här viset med en söt embossad julgranskula och en tags stämplad med en God jul text. Och den fina järneks stämpeln från Magnolia.
 
Det var allt för mig den här gången hoppas du tycker om det du ser och lämnar ett litet meddelande när du är in och kikar. Ha en forstatt trevlig kväll många kramar från Sandra!

2 kommentarer:

Margareta sa...

Jättesött!! Gillar den söta Tilda och din fina die, som jag ju också har men inte hunnit använda än för allt stök ;-)
Men nu.....

Var upp till Änga i fredags för att vara med på julauktion i Forsbrokyrkan i Arbrå. Massor med snö och tågförseningar men trevligt!!
Ha en bra vecka!
Kram!!

Majsan sa...

ÅHH såå superfiint julkort med söta Tilda :), såå snyggt med stjärnorna du stämplat runt henne och jag äslakr ju röda crispybandet, tycker att det blir såå himla snyggt :).
Och vilket vacker insida du har gjort, superdupersnyggt :)

KRAMAR MAJSAN