söndag 2 december 2012

Adventskalendern

Hej och trevlig första advent på er =) Har haft fullt upp hela helgen med att få huset pyntat och fint så jag glömde bort att visa er första kortet i går så jag får göra två inlägg i dag tänkte jag! Känns skönt att äntligen få fint nere i vår jillestuga och vi som har plastgranar har även roat oss med att klä båda granarna nu i helgen. Spelar ingen roll när dom inte barrar och vi tycker dom är så fina att titta på så därför får dom också komma fram när det är första advent.
 
Nu ska jag visa det första kortet i min lilla julkalender som jag brukar ha varje jul.  Det här kortet är stämplat med en liten julkatt som jag köpt från Scrapbruket.com har sedan färjlagt den med Distress marker pennor. Papprena kommer från Panduro och wellpappen är sopor från mitt jobb. Tycker om att kunna återvinna sådant som går att pyssla med.
 
 
Har även knutit ett guldsnöre runt dom olika papprena och knutit en guld rosett som dekoration. Sedan fick jag även låna den här lilla söta God Jul stämpeln av snälla Erika som jag satt bredvid på träffen i Bollnäs. Tusen tack för lånet den vart så fin till det här kortet =)

 
Insidan fick se ut på det här viset med en uppstämplad tags och det lilla paketet som är stansad med min QK tång.
 
Så detta var kort nr 1 i 2012 kortkalender!
Lämna gärna en kommentar för det gör mig jätteglad =)

1 kommentar:

Margareta sa...

Ojojoj vilken sötnos!!
Kram!!