fredag 9 november 2012

Julkortsinspiration

Hej och trevlig fredag på er!
Idag har jag haft städdag här hemma som jag brukar på min lediga fredag. Konstigt att när man är ledig så ska man hålla på med allt möjlig här hemma så man är helt slut på kvällen i alla fall. Men lite skönt är det när man vet att det är ny bytt i alla sängar och golven är ny svabbade. Ska bli skönt att ha lite mys med familjen nu snart. Bara Thindra kommer hem från sitt barnkalas. Senare i kväll måste jag packa för jag ska på julscrapp i Bollnäs i morgon och det ska bli så kul!! Synd bara att jag avskyr att packa inför träffarna.... Vet ju inte vad det är jag ska ta med.
 
Så här ser dagens julkort ut. Stämpeln fyndade jag på Gävlemässan då Hannas Pysselstuga sålde massor med fina Magnolia stämplar för endast 50kr!! Ja jag köpte ganska många då men det får man när det är så bra pris ;) Vart flera nya julstämplar och jag älskar ju julen så det var kanske därför jag fastnade för dom. Papperet kommer från ett julblock jag köpt på Panduro. Det lilla staketet och hjärtat är Magnolia dies och på staketet har jag puffat lite snö. Grenen är en MS stans och julstjärnan är stansad med Nellie Snellens fina stansar.
 
 
Insidan fick se ut så här.

 
En uppstämplad tags med ett litet band och ett paket på sig.
 
Så det var allt från mig för den här gången! Tusen tack för era fina kommentarer dom gör mig alltid så glad =) Trevlig kväll kramar från Sandra!

4 kommentarer:

Majsan sa...

Vilket underbart julkort, såå söt hon är Tilda :), snyggt med staketet och så hjärtdisen, superduperfiint :)

TREVLIG HELG!!

KRAM MAJSAN

Margareta sa...

Underbart julkort Sandra!!
Ha det riktigt härligt på träffen imorgon!!
Kram!!

Lisa sa...

Fint kort med mysig stämpel. Det passar bra med de bruna stämplarna runt om Tilda, blir liv i bilden då :o) Och härliga guldkanter också :o)

Tack för Dina snälla kommentarer inne hos mig!

Ha en fortsatt fin dag!

Kramar Lisa

Åsa/asamia sa...

Du gör så fina kort, det är så kul att kika in hos dig. Var du med på träffen i Bollnäs igår?
Själv var jag i Uppsala på träff och mässa, en väldigt trevlig dag.