torsdag 8 november 2012

God jul

Hej och trevlig torsdag på er! I kväll gör jag helg och då brukar jag fira det med ett Torsdagsbad. längtas så efter det nu efter som det var över tre månader sedan jag jobbade kväll nu. Tycker det är så härligt att komma hem då alla i familjen ligger och sover då jag kan tända några ljus och tappa upp ett härligt bubbelbad! Men först måste jag iväg och göra lite fönsterbågar =)
 
Ska nu visa er ett till julkort men Edvin som tomtenisse. Har även den lilla Magnoliabyn som bakgrund och runt den en snöflinga dies från Memory Box som är så fin! Den söta lilla granen kommer från Marianne design. Bakgrundspapperet är från ett block jag köpt på Panduro och det fina bandet kommer från Hannas Pysselstuga som jag fyndade på Gävlemässan. God jul texten är stansad med Sizzix dies och den köpte jag också på Gävlemässan nu sist av Hellihak.
 
 
Insidan av kortet ser ut så här.

 
En tags som jag stämplat med den fina järneksstämpeln från Slöjdetaljer som jag fått låna av min snälla svägerska Malin! Är så tacksam för att jag får låna den av henne  på obestämd tid. Paketet är stansad med QK tången.
 
Så detta var vad jag ville visa er för den här gången! Tusen tack till er alla som är så snälla och lämnar ett spår när ni är in. Jag uppskattar det verkligen och försöker skriva tillbaks till er. Ha en trevlig kväll kramar Sandra!

5 kommentarer:

Lisa sa...

Jättemysigt kort som Du har gjort! Fint upplägg och bakgrunden är så "vintrig" och härlig i sammanhanget :o)

Hälsningar från en annan som älskar att bada ;o)

Kristina ScrapSalig sa...

Snyggt komponerat med husmotivet i det cirkelformade "fönstret" och Edwin och granarna på sidan om! Trevlig detalj med tagen på insidan! Vilken härlig fart du har på julkortstillverkningen och vilka mysiga kort du gör!

Torsdagsbad för att fira in helgen låter som en underbar rutin! Hoppas du får en härlig och avkopplande helg!

Kram

KatarinaR sa...

Så många fina julkort du har gjort. Man får riktig julstämning här i din blogg :-) låter härligt med torsdagsbad! Trevlig helg. Kram!

Margareta sa...

Åh så fint!!! Så flitig du är! Ha en skön torsdagskväll med bad och tända ljus!! Låter ljuvligt!!

Majsan sa...

ÅHH såå superfint julkort med söta Edwin, såå himla snyggt färglagt.
Så fint med grandiesen och den runda disen, superfiiiint :)

KRAM MAJSAN