måndag 22 oktober 2012

Bebiskort - Belles ’n Whistles

 
Hej och trevlig måndag! Helt otroligt vad dagarna går fort nu! På lördagen var jag först på handbollen med Thindra som den här gången vågade stå kvar nere på handbolls planen helt själv utan mamma vilket är ett stort framsteg sedan förra gången vi var iväg  =)  Sen åkte jag till Edsbyn och träffade alla goda och glada tjejer som deltog under hela dagen ca 13 st tror jag vi blev som ända in på natten roade oss med att scrappa. Så skönt att träffa flera som är lika galna i denna underbara hobby! Sen hade vi turen att Helena från Papperhuset hade med sig lite papper och stämplar som vi fick köpa och så tog hon även med en stämpel som jag så länge velat köpa!!! Är super nöjd nu för den har jag letat länge efteroch nu har jag den, så nu hoppas jag att den kommer att komma till användning också. Vill tacka alla för en underbart trevlig dag/kväll men största tacken går till fantastiska Elzan som ordnade med den här träffen. Det är hon som får slita med att bär bord och koka kaffe och serva alla oss andra. Tusen, tusen tack från mig för att du fixade med allt detta!!!
 
Nu ska jag visa er ett kort jag fick beställning på som skulle vara till en liten kille som nyss har blivit född och han heter Aron! Alltid lika kul med bebiskort som man får göra lite gulliga och det tycker ju jag om. Har använt papper från Panduros Tilda serien här och sedan stansat ut den fina Spets Italian från Cherry Lynn i vitt papper som jag har färgat in kanten med blå Distress dyna. Det söta ljuset är en dies från Marianne Design. Stämpeln kommer i från Belles’n Whistles som passar lika bar som tjej eller som kille. Jag älskar den här stämpeln och vill inte använda mig av någon annan när jag gör mina bebiskort.

 
Har valt att göra det här kortet så man kan ställa upp det så här med en annorlunda men dock trevlig vikning.

 
Insidan ser ut så här med ramen av blommor stansad med MS stansar och sen en fin liten stämpel där det står Lycka är ett nyfött mirakel! Och sedan två blå fötter och en liten napp som dekoration. Pappersblommorna fick fungera som stöd till kortet.
 
Så det var vad jag ville visa er för den här gången. Korten jag jorde på träffen kommer att dyka upp senare. Vart sammanlagt 9 kort och det är nog mitt rekord på en scrapträff!! brukar annars bara prata och få hemskt lite hjort men nu vart det även mycket pysslat av den här gången. Ha det så bra och lämna gärna en kommentar för då blir jag så glad. Många kramar från Pysselsandra!

3 kommentarer:

Margareta sa...

Åååh ett så supergulligt och väl genomtänkt bebiskort!! Du är verkligen duktig!!
Att du lyckades göra såå många kort på träffen - jag tror mitt rekord är 4!!!
Kul att höra att Thindra fixade handbollen bättre - det blir nog kul snart ska du se!!
Ha en fin vecka!! Kram!!

Lisa sa...

Oj, det låter verkligen som en kreativ kväll Ni hade tillsammans! Vad härligt :o)

Kortet är verkligen jättefint, det blir ju så mycket mer personligt och vackert när det är handgjort och har sådana detaljer, som Du har om Aron, på! Dessutom en intressant vikning! Var har Du hittat den inspirationen?

Kramar Lisa!

KatarinaR sa...

Förstår att du gillar den här stämpeln. Den är verkligen jättesöt.
Kortet blev helt superfint med många härliga detaljer!
Ha det bra!
Kram!