torsdag 25 oktober 2012

God jul

Hej och trevlig torsdag på er! Vintern börjar närma oss med stormsteg nu och jag är i full gång med mina julkort! Fick en hel del jorda på träffen i lördags och nu tänkte jag visa er ett av dom.
 
Har använt en Magnoliastämpel som jag färjlagt med Distress Marker och till dom röda detaljerna har jag blandat olika Distress refiller och fått den där julröda färgen som jag vill ha. Den fina snöflinga diesen kommer från Memory Box och heter Frostyville Wreath. Och den söta lilla grankvisten som Edvin sitter på är också en dise som kommer från Marianne Design.  God jul cirkeln är en Reprintstämpel som jag embossat med svart glitter pulver och sedan klippt ut. Wellpapperet är sopor från jobbet som jag kantat med vit Distress crackel paint.
 
 
 
Lille Edvin har jag klippt ut för hand och sedan limmat fast mitt på kortet. Och bandet till rosetten är köpt på Dollars Store. Den formar sig bra efter som det är metalltråd i båda kanterna så rosetterna man knyter blir så fina.

 
 
Insidan fick se ut så här med en tags som jag stämplat god jul på och med en vacker järnekstämpel som kommer i från Slöjdetaljer och som jag fått låna av min snälla svägerska Malin. Tusen tack för lånet jag är så kär i den.
 
Så det var vad jag hade att visa er för i dag. Vill också passa på att tacka för alla fina kommentarer som ni lämnar när ni är in och hälsar på!!! Jag blir lika glad för varje kommentar och jag försöker lämna ett spår tillbaka till er när jag är in på min dator. Ha det så bra många kramar från Sandra!

1 kommentar:

Nina sa...

Snyggt julkort, din dies tycker jag om mycket. I morgon skall jag på mässa till Göteborg och jag hoppas att jag hittar den dies du har. Önskar dig en trevlig helg. Kram Nina