onsdag 5 september 2012

Maria och Patrik Sparring

Hej och välkommen!
 
Idag ska det bli lite kärlekstema här inne på bloggen =) Har pysslat i hop flera romantiska kort under sommaren och här kommer ett som jag gav till mina kära vänner då dom gifte sig i Juni. Stort grattis igen från mig till er mitt vackra bröllopspar Maria och Patrik Sparring!!
 
Till det här kortet har jag använt en stämpel från Reprint som bas och sedan har jag färgat hjärtat med Distress dyna  i olika rosa toner. Har lagt en fin sträng med Stickles - Platinum runt hjärtat. Har även använt två av Magnolias underbara dies - kanten med hjärtan och swirlsen med hjärtat. Textremsorna med deras namn på har jag skrivit ut på dator och den stilen heter Segoe Script. Guldringarna har jag haft länge i mina gömmor vet ej vart dom kommer i från. Och den runda bröllops stämpeln kommer från Inkido. Dom vita små hjärtana har jag köpt på Leksadsmässan vi var på för några år sedan. Rosen är en Magnolia ros jag köpte nu senast på Gävlemässan och lika så pärlorna på tråd. Syns dåligt men det är även lite vit tyll bakom hjärtat som en känsla av en slöja.
 
 
Insidan fick se ut så här =)

 
Använde min fina Det vackraste stämpel som är en av mina favorit balader. Testade även att använda mig av sigill med två hjärtan på. Och hjärteramen är stansad med hjälp av MS stans.

 
Och den andra sidan fick se ut så här även här en hjärta ram med hjälp av MS stansar. Det söta lilla spetsbandet med pärlor på hade även bruden som armband under vigseln för det hjälptes vi åt att göra här hemma Maria och jag innan dom flög till Aruba och gifte sig.

 
Här får ni se det underbart vackra bröllopsparet när dom har vigts  på Arubas underbara sandstrand =) Se så fina dom är!!!

 
Önskar er all lycka och kärlek mina vänner!!

 
Så det var vad jag ville visa er för den här gången. Känner ni hur romantiken svävar i luften?  Ni får gärna lämna ett spår när ni är in för det gör mig så glad =) Och det ger även mig chansen att kika in hos er och se vad ni pysslar med för något.  Många kramar från Pysselsandra!

3 kommentarer:

Margareta sa...

Helt underbart ljuvligt kort - liksom brudpar!!
Kram!!

maria sa...

Men gisses vad jag missat massor. Har haft fullt upp med livet och inte varit så aktiv i den här världen. Men så mycket roligare nu istället.
Underbat kort till brudparet. Så kul att få se bilder på dom. Jag jobbar ju med Patriks syster och har hört en hel del om detta bröllop, nu har jag fått en bild av det hela oxå.

Hoppas vi ses nått snart, kram

Anonym sa...

Men min gumma... tänk att jag och Patrik blev bloggkändisar ;)
Tack så mycket för kortet, det var så vackert... hänger bredvid de andra vackra kort du gjort till mig.
Du är helt enkelt bäst... :)
kramar / Mig