lördag 22 september 2012

Golden oldies

Hej och trevlig lördag på er =) Kul att du tittar in en sväng och hoppas du tycker om det du tittar på. Jag blir även jätteglad om du lämnar ett litet medelande när du är in för det gör mig extra glad och ger mig en chans att titta in en sväng på din blogg.
 
Nu ska jag visa ett kort jag fick beställning på av min kära farmor hon skulle ha det till sin bror Sivert som fyller 90år! Och efter som han älskar skogen och att fiska så vart det den är fina fiskegubben från Golden Oldies. En helt underbar stämpel som jag hoppas få använda fler gånger på andra kort. Papprena är köpt på Panduro och heter The linen closet stack som innehåller flera fina glittriga papper i bruna och turkosa färger. Har även stämplat med en färgsplitter stämpel från Gummiapan runt hörnen. Och bakom gubben är det lite vit tyg.  

 
.Knöt en bit naturfärgat snöre runt kortet och siffrorna 90 är foam siffror från Panduro.

 
Här har jag även använt två små fiskedrag stämplar som jag inte mins vart jag köpt som passade bra här och dom små fiskarna i silver har jag fyndat på Dollars.

 
Sivert har jag stämplat på små korkbitar som jag får ta hem från jobbet. Dom slängs i sopporna annars så då är det kul att några räddas och används som pyssel.

 
Insidan fick se ut så här med väldigt sparsam dekorationer bara en fin ram stansad med hjälp av MS stansar. Och ett litet knott nere i höger hörnet som ofta dyker upp när man är och fiskar.

 
Hoppas ni får en fortsatt trevlig lördagkväll imorgon ska jag försöka ta mig en lång härlig pysseldag nere i mitt pysselrum och försöka få klart några kortbeställningar jag har som ligger på tur. Hej svejs från pysselsandra och tack snälla för titten!

4 kommentarer:

Anonym sa...

Jättemysigt. Trodde det var till Rickard först, men han har en bit kvar till 90. Kram/svärmor

Margareta sa...

Suuperfint!!! Så väl genomtänkt - och den stämpeln var ju helt underbar!!
Kram!!

Em sa...

verkligen jätte fint kort Sandra! Detta gillade jag verkligen! Så fint med alla detaljer, fin gammal gubbe å fisketemat! Jag skulle hälsa från Annette på jobbet som beställde kortet till Katrin att kortet blev helt perfekt!! :) Kram å hoppas ni njuter av helgen!

Lisa-olsi sa...

Vilket mysigt kort, jag gillar alla
dina fina detaljer, fin insida också.