onsdag 11 juli 2012

Falu bandy

Hej nu är det onsdag och i dag har vi klarat oss från regn nästan hela dagen kors i taket. I morse tog jag och en god vän en härlig lång morgonpromenad och det känns nu i mina ben att det är ett tag sedan jag rörde mig aktivt för jag är lite otränad. Senare på dagen åkte jag och barnen till en annan god och kär vän som jag skulle ha hälsat på för länge sedan men jag är värdelös på att träffa mina vänner. Så i dag var jag grymt duktig då jag han med två vänner och sen avslutade vi dagen med att åka en sväng till lilla mamma. Inte så tokigt med semester när man hinner med massor man önskat man hade tid med när man jobbar.

Nu ska jag visa er ett kort jag fick beställning på av mitt fackliga ombud på jobbet Anna-Greta Söderlund. Det var så kul att få en utmaning för kortet skulle passa till en 17 kille som spelar bandy och åker skidor. Började så klart att göra Edsbyns flagga men kom på att fråga Anna-Greta innan jag fortsatte om han var Edsbysuporter vilket jag tar som en självklarhet  att alla är ;) Men killen lirade i Falun så då fick jag börja om (tur jag frågade) Fick surfa runt lite och få ny inspiration och då vart slutresultatet så här till slut.


Inspirationen till kortet har jag tagit här ner i från. Valde att byta ut Falun till killens egna namn  Linus  och så satte jag dit 17 som var åldern han fyllde. Vart riktigt roligt till slut fast jag från början höll på att göra helt fel och en stund hade grym idéen torka. Insidan fick se ut så här.


Det skulle vara ett band på insidan att fästa pengar i och så ville jag tuffa till det lite så en döskalle jag nyligen fyndade på Panduro REAN i Valbo passade perfekt i höger hörn.


Liten närbild på döskallen med ros och bladen som är ut stansade med en Nellie Snellen punch jag använder flitigt just nu. Tycker om när man kan göra så mycket av sina dekorationer själv så därför är dies och punchar mig väldigt kära om hjärtat. Och handen på hjärtat har jag nog lite samlings behov av dom också.

Så det var allt för mig den här gången. Har redan fått reda på att kortet vart uppskattat och det gläder mig så. Är så kul när man får höra att den som fått kortet tyckte om det. Nu ska jag ta mig en härlig inspirationstitt hos mina gulliga vänner som är så snälla och skriver  kommentarer när dom är in här och kikar. Det tackar jag så mycket för!!! Jag är glad för varenda litet ord ni skriver och försöker att skriva tillbaks till er när jag hinner. Ha det så gott så länge många kramar från Pysselsandra!!

1 kommentar:

Em sa...

grymt coolt kort Sandra! :D det där gillade han säkert! Kram