onsdag 6 juni 2012

Sveriges nationaldag!

Så var det 6 juni! Sveriges nationaldag och det firar vi med att vara lediga från jobbet!! Så skönt och i morgon har jag lyxat till det med att ta ut semester så jag kommer få vara ledig i fyra härliga dagar!!! Kommer ha fullt upp dom här dagarna för min bror fyller 30år i morgon och min underbara dotter blir 6år på lördag så här ska firas hela långa helgen! Men i dag tänker jag inte göra mer en det jag vill för i dag ska jag ta det lugnt och bara njuta av livet!

Ska visa ett av mina studentkort som jag äntligen har blivit klar med. Inspiration till den här kortvikningen har jag tagit från min otroligt duktiga granne Miamaria.blogspot.se  det är alltid bra att få inspiration av andra så man lättare kommer i gång. Har även hittat mycket inspiration inne på Åsamia.blogg.se/ som också är en otroligt duktig kortmakare och där jag lärt mig mycket om hur jag ska göra för att få till mina kort. Tack tjejer för alla era fina kort och LO!

Stämpeln jag använt här kommer från Panduro hobby och jag har färjlagt henne med mina ny Distress Marker pennor och jag bara älskar dom =) Har funderat ett tag nu innan jag slog till och köpte dom men jag ångrar mig inte. Runt kanten på ovalen har jag stämplat med min fina Akrylstämpel Tree of Love som jag köpte på  Hannaspysselstuga.se när dom var på scrapmässan i Gävle. Var lite velig  hur jag skulle göra först men så slog jag till och jag är så nöjd med den! Papprena jag har använt mig av här är ätt Vicktoria Design Hous häfte som jag köpte när jag var till GeKås i Ullared sist och jag föll pladask för alla papprena som var i det. Har även använt en stämpel från Stämpelkällan med den fina studenttexten på och sedan stansat ut en gren med hälp av en BossKut die. Rosetten har jag knutit av mina egna studentband som jag sparat i 13 år nu i väntan på bli pysslade med. Dessa band bar jag mina blommor i och när blommorna blev gamla så slängde jag dom men behöll banden som kom väl till pass nu ;)


När jag var till Stockholm i helgen råkade jag hamna på Slöjdetaljers butik mest av en slump när jag gått lite fel inne på Ålens och där hittade jag Stickels i Platinum som jag tänkt köpa länge. Så det var ju tur jag råkade gå ut på den gatan....  Mössan jag har använt här är en Magnoliastämpel.


På insidan av kortet så satte jag ett band med en fin text som också kommer från Magnolia. Bakom bandet kan man fästa en slant eller vad man nu vill ge bort. Och den här fina studentmössan är en stämpel från Gummiapan som har massor med fina roliga stämplar!! Har även stansar ut några bladgrenar med min fina NS punch och en vacker blomma från Prima.

Så det var vad jag ville visa er i dag. Lämna gärna ett spår för då blir jag så glad =) Nu ska jag fortsätta dagen med att bara njuta!! Ha det gott, många kramar från mig!

3 kommentarer:

Angelica sa...

Ett jättefint studenkort!!!
Jag gillar verkligen gratulationskorten i inlägget här under också, enkla och mycket snygga!!
Ha det gott!!

maria sa...

Va härligt det känns att kunna sprida lite insiration =) Super fint kort Sandra med så många detaljer.
Blir lite avis när jag läser att du köpt disress markers. Måste få klämma och känna på dom nån gång.
Hoppas du får sköna lediga dagar och då gärna med sol, eller hur.

kramen

Sandra sa...

Vilket läckert kort! Jättesnyggt! mysig design och som vanligt välarbetat och snyggt i färger och dekorationer. Kram!