torsdag 7 juni 2012

Grattis på födelsedagen!

Hej på dig! Idag så fyller min lillebror Rickard 30 år så jag vill passa på att gratulera han även här inne i på bloggen i dag. Det är konstigt att han fyller 30år lillgrabben och jag som bara är 25 ;) Vi har varit dit på fika i kväll och passade även på att gratta hans underbara fru Malin efter som nästa månad också fyller 30 år så jag slog i hop deras åldrar och skapade ett 60års kort =)

Till det här kortet har jag haft ett mönster papper från Papermania och en blå cardstock. Sedan så har jag använt mig av Tim Holts fina klocka dies och lite vackert grönt tyg. Stämpeln är en Magnolia stämpel med både Edvin och Tilda som kramas. Bokstäverna är små foam bokstäver från Panduro. Sedan vart det lite olika blommor och blader som mycket vart inhandlat när jag var på mässan i Gävle.


Insidan av kortet fick se ut så här.


Jag har stansat med en MS punch för att få den fina blommiga ramen och sedan stämplat med en Reprint Grattis stämpel och den fina splach stämpeln kommer från Gummiapan. Helt underbara stämplar som jag verkligen kan rekommendera. Blomman är en Prima blomma och löven är punchade med hjälp av en Nelly Snellen punch.

Så det var vad jag ville visa er i dag och stort grattis igen till min goda lillebror som fyller år i dag!!!!

3 kommentarer:

Anonym sa...

Tack så mycket för det otroligt vackra kortet och presenten, det ska utnyttjas snart =) Kram Malin

Em sa...

Vilket fint kort Sandra! Gulligt att de håller om varandra! ååå du, Tack så jätte mkt för det fina studentkortet! Det blev verkligen perfekt! Så fin text inuti oxå, den lilla dikten! kommer lägga ut det på bloggen sen bara Linda har haft studenten ;) blir spänannde å se om de köper kort på jobbet hihi :D det var många jätte fina såg jag.. ha en skön helg! Kram!

Sandra sa...

Åh va fint! Jag älskar den där söta stämpeln! Så himla mysigt. Du är så himla duktig på att få till fina kort! Kram