torsdag 24 maj 2012

Baby kort

Hej och soliga torsdagshälsningar på er! vilket underbart väder vi har!! Så tråkigt att jag jobbar kvällar den här veckan då jag snart måste åka och ställa mig och jobba inne. Sådana här dagar önskar jag att jag hade ett jobb då man kunde få vara ute =) Har varit i väg en sväng och tittat på min dotter när hon gick med dagis på förskolansdag som i år hade Astrid Lindgren tema. Envis som hon är vägrade hon ta på sig sin fina pippi dräkt och hade i stället sina vanliga tråkiga kläder och bar endast på sin bamsen (gose grisen). Passar henne dock bra för många tycker hon påminner om Lotta på Bråkmakargatan. Ska bli så skönt att få helg i kväll har ingen större lust att åka och jobba nu!!!

Det här kortet är en beställning jag fått och jag är så glad förr alla kortbeställningar så ni anar inte. Blir så glad för varje kort ni vill köpa av mig! Stämpeln är min favorit bebis från Belles ’n Whistles. Har även använt min fina Akrylstämpel Tree of Love som jag köpte på mässan av Hanna´s Pysselstuga. Stog och funderade länge om jag skulle köpa den och till sist slog jag till och titta vad bra det blir.


Den runda cirkeln med hjärtan på är en Spellbinder die som jag stämplat med en Reprintstämpel där det står en massa fina bebis saker i. Det Ljusblåa bandet med prickar på är också från Reprint sedan har jag deckorerat med Magnolias fina pärlor och Die Heart Swirl. Löven är stansade med hjälp av Nellie Snellen Punchen. Tycker om när man kan göra egna fina deckorationer av stansar för då kan man få dom i vilket papper och färg man vill. Blomman är en Prima blomma.

Så här ser kortet ut när man viker upp det och på insidan har jag stansat med MS kantstans för att få dom vackra blommorna och sedan stämplat och klippt ut skorna och nappen. Stämpeln är en Reprintstämpel jag köpt av Sylvia när hon hade sin fina butik =)Så det var vad jag ville visa er för den här gången. Lämna gärna en kommentar när du är in för det gör mig så glad. Ha en underbar fortsatt dag nu i solen!! Själv ska jag snart åka och jobba, kramar från mig!

3 kommentarer:

Margareta sa...

Vilket härligt baby-kort, så välarbetat både "ute och inne"!!
Snygg vikning och vackra papper och en såå gullig stämpel!
Förstår verkligen att du får många beställningar!! Vem skulle inte bli glad över detta ljuvliga kort!!
Ha en skön pingsthelg!
Kram!!

KatarinaR sa...

Ett jättefint kort som har det lilla extra! Beställaren blir säkert nöjd. Hoppas din helg är bra! Kram!

Em sa...

hon och budtjejen blev jätte nöjda ;) du är bara så grymt duktig å kreativ Sandra! ha en bra vecka, kram!