onsdag 21 mars 2012

Bebis pojke

Hej! vad roligt att du tittar in =)

Vilken underbar dag det har varit i dag! Är så härligt nu när våren börjar komma krypandes. Men varför är jag så trött??? Flera kvällar i rad har jag fått gå och lägga mig mycket tidigare en vad jag brukar. Borde man inte bli pigg av att solen tittar fram? Får se om jag blir piggare efter helgen då vi ställer om klockan.

Nu vill jag visa en LO jag har scrappat på min son Liam då han var en liten bebis. Dom flesta bebiskorten på han är dåliga då vi inte hade någon digitalkamera i början när han var liten.  Man upptäckte först när korten var framkallade att dom var fula. Till den här LO  har jag  plockat fram mina gamla  Scrapbooking m.m och bläddrat i och hittat inspiration till den här LO.  Jag har försökt plocka upp färgerna som är i babysittern och till att börja med så sprayade jag svart färg på cardstocken och lite silverglitter. Sen  kladdade jag lite med akrylfärg och plockat fram mina gamla punchinellas i rött som jag fäst med spraylim. Rev en långsmal bit av  wellpapper och stansade ut en liten röd bil i min Cuttlebug.


Stansade även ut några fina stjärnor i olika färger och texten Pojke. kunde inte bestämma mig för om den skulle vara röd eller svart så då vart den både och.  Alfabetet heter  Mary Jane och är ett QK alfabet. Har även klistrat fast några fina blommor och skrivit text på små remsor.


Tror det syns här vad som står på textremsorna.

Så det var vad jag hade att visa för den här gången. Ha en bra kväll många kramar från mig!

5 kommentarer:

Åsa/asamia sa...

Å vad fint du scrappat! Härliga färger o lagom mkt detaljer.
Gasväven heter: steril kompress, gasväv, 10 st, 7x10cm. Hoppas det finns på ditt apotek, annars kanske det finns inne i Bollnäs. Lycka till!

Åsa/asamia sa...

Kul att du hittade mig på FB ;0)
Kram och hoppas ni får en fin helg.

pysselsandra sa...

Ja passade på att göra en vänförfrågan när jag såg ditt namn =) Tack för att du bekräftade ;)

Em sa...

hoppas du blir piggare snart Sandra, att det vänder! jag som så många andra är super glad att våren börjar kännas i luften! :D

Rickard Lindblom sa...

Vilken gullig liten pojke... Som har blivit stor å go idag istället.