söndag 18 mars 2012

Hoppar & studsar!

Hej och trevligt att du ville titta in en sväng!

Helt otroligt att det redan är söndag!! Det går så fort med helgerna så jag hinner inte vara med. I går var jag och Liam till Lindvallen och åkte slalom hela dagen tillsammans med min bror Rickard och hans fru Malin. Tack snälla för det trevliga sällskapett! Vi hade en ortroligt trevlig dag trotts att jag glömde Liams slalom pjäxor hemma.... Vilken tur det finns att hyra!! Vad skulle vi ha hjort annars? Jag är så imponerad av min son att han orkade åka hela dagen. Han är ju bara 7 år blir 8 i slutet av Augusti. Både Malin och jag klagade på ont i fötter och ben på slutet av dagen men inte Liam  =)

Nu vill jag bara visa en lite LO jag har knåpat i hop på min dotter Thindra . Korten är tagna för ca två somrar sedan. Både Liam och Thindra älskar att studsa på studsmattan och just den här LO så är det bara Thindra som är med. Hon har sina fina Fem myror är fler en fyra elefanter kläder på sig  och dom är så starkt lila i färgen så då tyckte jag att dom här papperna från BoBunny passade bra. Har även fått använda mitt allra första die alfabet som jag köpte till min Cuttlebug. Det är ett Provo Craft alfabet som heter You´re not the boss of me och det var det första inköpet jag jorde när jag hade investerat i min Cuttlebug! I början vågade jag bara köpa Provo crafts egna dies innan jag vågade mig på andra märken. Tycker forfarande mycket om det här alfabetet men glömmer nästan bort att jag har det ibland. & tecknet är ju så pampigt och fint.


Som dekorationer har jag använt mig av lite knappar och pärlor. Dom passade bra mot det prickarna i papperet och även här  fick det plats två fina moln (tror jag fått pipi på moln nu). Valde att halvera en cirkel att skriva lite tex i så det inte ska bli allt för lika mina andra LO. Så klistrade jag små runda bokstäver i Thinras namn som heter Teeny Alpha- Black Round åvanför rubriken. Dom är så härliga och passar bra om man vill ha med någon  liten text på sin LO.


Så det var allt för mig för den här gången! Vill passa på att tacka alla som har varit in och lämnat kommentarer, jag ska åtgärda det nu när jag lagt upp det här inlägget ;) Men vill ändå passa på att tacka er för dom, det gör mig så glad =)  Här är en lite hälsning från Liam och mig i går när vi åkte skidor i Lindvallen!! Ha en trevlig kväll kramar från mig!

4 kommentarer:

Pethra sa...

Du scrappar så fina grejer syrran, du är verkligen en "pyssel Sandra"!! Inte många som slår dig med detta! :) Kram

Margareta sa...

Superduperfin LO! Härliga foton!
Och du kan ju verkligen LYFTA FRAM bilderna i st f att dränka dem!
Ha en bra vecka! Kram!!

pysselsandra sa...

Tack så mycket för era varma ord =) Ni förstår inte hur glad jag blir när ni lämnar komentarer.

Kramar från mig!

Rickard Lindblom sa...

Men inte undra på att du gör så fina scrappar när du har en bra fotograf som knäpper kort i fjälls bland snögubbar och "påskkärringar" ;P