lördag 24 mars 2012

Mammas gamla kläder.

Hej och trevligt att just du vill titta in en sväng =) Idag har jag och barnen varit och badat på Alftas underbara badhus med Mimmi och hennes två barn. Tack snälla för trevligt sällskap gumman!! Är så härligt att komma i väg en sväng och ser att Thindra blir bättre och bättre på att simma nu (riktigt kul att se hennes framsteg). Men hon dyker helst  som en liten sjöjungfru om hon får välja....

Nu ska jag visa en Lo som jag har scrapat på min dotter Thindra och den här LO fick det plats mycket på =) Kortet är taget på henne när hon var ca 1månad och hon har min gamla sparkdräckt på sig som jag hade när jag var liten bebis, vilket är lite kul för mig att ha kvar då. Har använt ett vanligt neutralt lila baspapper men som jag kantstansat med min underbara MS-Martha Stewart Large Punch Around The Page Set - Wild Flowers. Den stansen  är så fin och rolig att använda både på kort och LO. Limmade även fast några plastdroppar i blommorna runt om hela cardstocken. 


Texten har jag stansat ut med ett QK alfabet som heter Magnolia. Stora härliga bokstäver som jag tycker väldigt mycket om. Det vackra glitterpapperet har jag köpt av Sylvia när hon hade sin underbara butik!! Och papprena jag haft bakom kortet heter det rutiga är ett My Mind´s Eye - I belive "Dots paper" och det blommiga är ett Making memories - Glitter Flower Pitter Patter Sophie. Och det lila med text har jag bara stämplat upp med en skrivstils stämpel i lila så blev det ett fint papper också.


Blommor,blad och swirveln är från Prima som har mycket vackra saker. Jag har även skrivit på en tags vad jag vill visa med bilden och knutit några fina band i den. Har även fäst ett vackert sidenband som jag även knutit en rosett  med och fäst en vacker hattnåt i. Och under den hänger ett litet silverhjärta.


Den stora fina fjärilen är stansat i wellum papper så den syn bara lite svag efter som papperet är lite genomskinligt. Den är stansad med hjälp av en Marieanne die som jag använt i min cuttlebug.

Så det får räcka för i dag.
Nu är det snart dags för att tömma upp godiset och välja en tecknad film för det vankas lördagsmys!!!
 Kom i håg att jag tycker när ni lämnar kommentarer så lämna gärna ett spår så jag vet att du varit in och jag svarar gärna på dom så du vet ;)


2 kommentarer:

Margareta sa...

Underbar LO du skapat! Den där kantstansen är verkligen ljuvlig - LOVE it!
Tack för rara kommentar hos mig som gladde mig!
Ha en skön söndag!!

Em sa...

Jätte fin LO! (inte för att jag vet vad LO betyder men haha, eftersom jag inte är insatt) Glömde svara ang kortet: japp ge det till Marita du, jag kan skicka med henne pengar :) Låter som ni har haft en mysig dag på badhuset!