söndag 19 februari 2012

Gratulationskort!

Hej och trevlig söndag på dig!

Den här helgen vart inte som jag hade planerat men den har varit mysig ändå. Igår var det meningen vi skulle åka till Bårlänge och bada på äventyrsbadet jag och min brors familj men så vart deras Arvid sjuk så då stannade vi hemma. Blev en härlig utedag på förmiddagen i stället. Då Thindra och Saga åkte längdskidor och Liam körde på sin lilla fyrhjuling. På eftermiddagen bakade vi lite Liam fick göra chokladbollar och Thindra jorde blåbärsmuffins. Jag bakade två olika sorters matbröd som vi avnjutit nu till frukosten. Sedan testade jag att sätta en surdeg som jag ska sköta om en vecka fram över så ska jag prova baka nått på den sen. Har aldrig provat det förut så vi får se hur det går med det. Som sagt vart lördagen inte så tokigt ändå och i dag ska vi på barnkalas på buspalatset som barnen älskar!!!

Här är ett kort jag har hjort åt en arbetskolega som skulle ha det till sin dotter. Är så himla glad och tacksam för alla min snälla arbetskamrater som fortsätter att köpa kort av mig. Det stärker mig att fortsätta pyssla vidare och det hjälper mig att kunna köpa nya pysselgrejer ;) Så stort tack till er!!

Till detta kort har jag använt mig av spillbitar som jag har sparat och den söta lilla Tildan har jag målat i turkost och haft på glitter på hennes vingar. Valde att stansa ut bokstäverna med min QK tång och i rött papper så dom ska synas bra. Använde även här den fina Magnolia svirvelen och blomman för dom är mina favoriter just nu =)


Insidan av kortet använde jag min MS Martha Stewart ”Punch Around The Page” stans för att få den fina blommiga ramen och stämplade sedan med min Hjärtliga gratulationer stämpel som jag tror är en Reprint stämpel. Även här fick den plats lite blommor och blad =)


Så här såg insidan ut med ett band på vänster sida som man kan sätta fast pengar i om man vill tex.


Så det var vad jag ville visa er i dag. Nu har jag lovat min lilla flicka att vi ska sätta oss och pyssla lite så då är det bäst jag håller det =) Ha en bra dag många kramarfrån mig!

3 kommentarer:

Åsa/asamia sa...

Åååååå vilket fint kort du gjort, antar hon blev överlycklig över ett sååå fint kort!
Hoppas du har en fin söndag, här lyser solen så fint!
Kramar ♥

maria sa...

Underbart fint Sandra. Så himlans snygg kombination med papper och mönster. Det är bra med spill =)

Kram

Sandra sa...

Hmm..varför letade jag inte reda på en fin swirvel nu när vi beställde?! Dina kort är ju så himla fina med din fina magnolia swirvel! Jättemysigt kort med härliga färger. :) kram!