lördag 21 januari 2012

Lucia på Furan!

Underbara Lördag!!!

Äntligen är det helg och minus grader ute =) Ska snart packa in matsäcken och skidorna i bilen och dra till backen. Har längtats hela den här arbetsveckan efter att få åka slalom med barnen! Det är så himmla kul, särskilt rolgt är det nu sedan Thindra lärt sig att åka skjälv =) Först vill jag visa er en LO jag vart klar med i går kväll innan vi far.

Luciafirande på Furan

Det här är ett gammalt kort sedan 2010 då mina barn firade Lucia på sitt dagis. Tyvär så ser vi inte min son Liam här för han ligger inne på golvet och vägrar gå med i luciatåget så han vart inte med på den här bilden. Han har alltid haft liten slänga av senskräck min lille son. Men Thindra var med bland alla söta Lucior, tärnor och tomtar. Inspirationen till den här LO fick jag bara av att titta på den vackra cirkelpapperet som är i bakgrunden. Försökte plocka fram färgerna och känslan i det och så vart slutresultatet det så här.Stjärnorna har jag stansat ut i Cuttlebugen lika så texten Lucia som är ett Qk alfabet som heter Magnolia. Valde att göra en skuggad bakgrund till texten för det är så fint tycker jag. Den lilla texten Furan är små självhäftande bokstäver jag köpt på Pandurohobby  


Den fina bling swirveln har jag haft länge! Tror jag köpte den hos Sylvias när hon hade sin fina butik i Edsbyn saknar den värkligen. Var så kul att ta en sväng in dit innan man åkte hem från jobbet förut. Kändes som när man skulle få köpa godis på lördag när man var barn, det pirrade lite i magen efter som man inte viste ricktigt vad det var man ville ha eller om det kommit in någonting nytt  ;) 

Så det var allt för mig idag =) Lämna gärna ett spår för det är så kul och se vem som har varit in och tittat. Ha en trevlig helg många kramar från mig!

2 kommentarer:

Åsa/asamia sa...

Så fin LO! Gillar färgerna och stjärnorna som ju symboliserar alla fina småstjärnor i tåget.
Hoppas ni har det bra, och att ni får åka skidor. Vi har också fått lite snö, så barnen på förskolan kan åka pulka...det gillar både de och jag.
Kram

Sandra sa...

Ja, den här va ju helt fantastisk. Å jag älskar bokstäverna å den svarta bakgrunden till det. Så himla läckert. Å så jättemysigt med blingswirlen. Jaaaaa det är fortfarande tomt efter Sylvias.. det är lixom inte samma känsla att handla på nätet.. Tack i massor för hjälpen i går. Jag ska se till att bli klar med det projektet idag, så du får se resultatet. :) kram!