onsdag 5 oktober 2011

Klättrar runt

Hej och trevlig onsdag på er! Hade en jobbig dag i går på jobbet efter som någonting måste ha legat fel i min arm/skuldra. Hade en gnolande värk hela kvällen men fick hjälp av Sofia med lite masage och massor med linement plåster så i dag är jag mycket bättre. Men jag är fortfarande spänd i arm och nacken =(

Ska nu visa en LO jag har scrappat på min son Liam som älskar att flyga runt som en virvelvind. Här är bilder från i fjol när han roade sig att klättra runt i morbror Rickards stora björk. Har varit duktig här och inte använt mig av ett enda löv fast jag gärna skulle ha tryckt dit några ;)


Tog hem lite wellpapp från jobbet som annars skulle ha kastas bort och klippte ut en fin ram. Som jag färgade kanten med lite brun Distress Ink och lite grönt mitt på papperet men det syns dåligt här. Försökte att hålla mig till höstens murriga färger. Bruna fotomattor fick det bli.


Bokstäverna i rubriken är något jag fått med i nått pysselpaket för länge sedan men som nu fick schansen att användas.


Testade även att göra fina text lappar och klistra fast som jag skurit ut 1cm långa och färgat in kanten med Distress Ink- Tea dye.


Dom här fina metall bokstäverna tror jag att jag köpte hos Sylvia när hon drev sin butik men är inte riktigt säker. Dom passade bra här i alla fall.

Så det var dagens LO hoppas du tyckte om den =) Och lämna gärna ett spår fast jag vet att sidan har krånglat nu igen =( Man måste komma i håg och kryssa i sig som anonym annars funkar det inte att lägga upp en kommentar tyvärr. Ha en bra dag karmar från mig!3 kommentarer:

Anonym sa...

Håller med om att Liam är en klätterapa kommer aldrig glömma när han klättrade upp på gåstolen och efter en lång stund vart ledsen för han inte vågade klättra ner. Åter igen fint scrappat syster / Rickard

Anonym sa...

Instämmer med Rickard, fint scrappat! Kram Malin

Anonym sa...

Va kul det ska bli att komma o scrapa hos dig på söndag o få se nya rummet :-) Kram Åsa