lördag 15 oktober 2011

Högt i det blå

Hej och trevlig lördag! Så skönt med helg =)
I dag ska jag och min familj bara ta det lugnt och inte stressa i väg på någon ting. Tänk vad skönt det är att bara få vara hemma! Kan ju hända att jag hamnar i pysselrumet en sväng också och det är ju helt OK för mig.

Nu ska jag visa dig en LO på min son för två somrar sedan när vi var på semester i Hemmeslöv som ligger nere i Båstad.  På den här bilden håller han på att flyga med sin drake som han fått av sin snälla morfar.


Till den här Lo har jag liftat lite från den nya tidningen Inzpira Magazine. Lifta innebär att man imiterar en befintlig layout i till exempel upplägg, färg, form, dekoration och titel.  Jag har länge velat göra en LO med dom stora parenteserna och tänkte nu ska jag testa =)


Har dragit lite med en vit dabber  på mitt blå cardstock och skrivit lite på en tags som jag knutit fast brunt band på. Parenterserna har jag ritat och klippt ut i ett grönt prickigt papper och sedan haft på lite färg runt kanterna på dom. Valde att limma korten på vandra och göra en enda stor röd fotomatta till dom


Min text är ut stansad med två olika QK alfabeten. Högt är ut stansat med alfabetet Studio Classic som är ett alfabetet som passar i tången. Sedan texten Blå är ett Stardust Cookie cutter alfabet som jag stansar ut i min gröna Cuttlebug. Dom runda bokstäverna med texten I DET är köpta på Pandurohobby


Nere i höger hörn testade jag att göra en solfjäder cirkel som jag sett många har med på sina Lo nu. Vart inte så tokigt och så fick några färjglada knappar också pryda hörnet. I knapphålen har jag knutit fast lite röd flosstråd.


Runt hela cartstocken har jag dragit en svart linje som en extra inramning av layouten

Så det var vad jag hade att bjuda på i dag. Hoppas du vill lämna en liten kommentar när du är in och tittar för då blir jag extra glad =) Kom i håg att kryssa i dig som anonym i rutan i så fall för annars kommer inte kommentaren att publiceras. Ha en fortsatt bra dag många kramar från Sandra lindblom!

3 kommentarer:

Anonym sa...

Verkligen jättesnyggt, Sandra!
Kram kram
Sylvia

Sandra sa...

Åh, nu kan jag kommentera!!! :) Härligt härligt. Vilken söt LO! Jättemysig, som bara skriker sommar. Härligt härligt.
Tack i massor för sist!! Det är alltid lika trevligt och skönt att komma iväg. Man får så himla mycket inspiration och glädje av att träffa er allihopa. Å så härligt att se hur ditt fantastiska pysselrum blev till slut. Så avis på dig nu!! ;)

Kramar i massor å vi ses ju snart på maran! *längtar ihjäl mig!*

Sandra

maria sa...

Va bra den blev =) Super tolkning av orginalet. Måste nog ge mig på den utmaningen jag oxå.

kram