tisdag 8 februari 2011

Grattis farmor på 80års dagen!

Hej på dig! I helgen har det varit många kalas. Bland annat så firade vi min farmor Viola som fyllde 80år förra tisdag. Vi rövade bort henne och pappa bjöd på mat. Vi hade även fixat i hop en härlig korg fylld med allt mellan himmel och jord som hon kan ha glädje av ett tag fram över. Tror hon vart glad för hon hade inte räknat med att bli kidnappad och firad så här =)

Här är kortet jag jorde från oss alla till henne =) Har valt att använda min fina Flower faries Zinnia. Hon blir så fin när man färglägger henne men det tar lite tid innan hon är färdig. Har färglagt med mina distress ink refill flaskor. Färg som jag blandar ut med vatten för att få den färgnyans jag vill ha.


Efter hon torkat klipper jag ut henne och limmar fast på kortet. Stämplade en grattis stämpel direkt på kortet i grön färg.


Och ner till så ville jag ha med hur gammal hon vart och namnet. Och det är ut stansatt med min Qk tång. Fjärilen är ut stansad med hjälp av en MS punch. Även kanterna på kortet är stansat med MS punchar en med hjärtan och den andra heter Dolly vet jag.


Det här alfabetet heter Lucy classic.


På insidan fick det se ut så här.


Fäste ett ut stansat band på snedden för att fästa triss lotterna i.


Och så dekorerade jag med lite blommor och blad plus en fjäril som flyger sin väg.


Korten blir lite skuggiga när solen lyser så starkt men heller det än dom gråa trista kort som jag tagit tidigare under vintern. Svårt att ta bra bilder när det är vinter tyvärr =( 

Så det var vad jag hade att bjuda på denna gång =) Ha en bra dag för det ska jag försöka ha. Kramar från mig till dig!

4 kommentarer:

Sylvia sa...

Ååå, det liknar kortet som jag fick av dig när jag skulle stänga butiken! Det är såå fint!!!
Tack än en gång för den fina omtanken då. :)
Kraaaam

pysselsandra sa...

Ja det gör det men det låter hemskt att du får ett kort av mig när du ska stänga vore ju roligare om det varit för att du skulle öppna! Ha det så bra många kramar från mig till dig!

Sylvia sa...

Hahaa, ja förlåt! Men det var ju mer som ett "Tack för tiden med butiken"-kort. Och för våra scrap-träffar, eller hur!? ;)
Kraam

pysselsandra sa...

Ja det var så jag menade i alla fall men det kan ju lätt misförstås ;) Nu är det inte långt kvar tills vi ska på din träff!! Jag längtas så!
Ha det bra kram jag!!