lördag 22 januari 2011

Min tjej!

Hej på dig =) har varit dålig på att lägga ut något jag vet, men jag har haft fult upp med två små sjuka barn den här veckan. Liam har fått vattenkopporna  som Thindra hade för två veckor sedan och så har hon hunnit till dagis i tre dagar så drog och på sig feber och någon trevlig förkylning.... Måtte det vara slut på sjukdomar efter det här för jag har nästan glömt bort hur man gör när man jobbar ;) Det är mycket rop på mamma nu. Liam har även förutom sina koppor dragit på sig förkylning med halsont och vad brukar man säja om karar som är riktigt förkyld....;)

Här är en LO på min Thindra när hon gungade här hemma i somras. Det känns lite långt borta just nu men det står inte på för ens det är sommar igen.  Har även vågat mig på att använda symarskinen på den här LO annars glömmer jag bara bort den fast den står bakom ryggen på mig när jag pysslar. Och letade lite i mina sy lådor och hittade lite gammal spets som låg och väntade på att få bli använd. Tog en rosa cardstock och dabbrade sedan ett oblekt papper med lite olika distressar i bruna nyanser så papperet skulle se lite slitet ut. Stämplade sedan en fjäril på papperet uppe i vänster hörn. Skar sedan ut två foto mattor i samma papper som cardstocken. Har rivit kanterna på dom och färgat in dom lite med brun distresst.


Har dekorerat med lite av varje här. Sådant som jag  tycker är fint som blommor, blad, svirvlar, hjärtan, spets, lås och nycklar.


Texten My girl har jag tryckt ut med min QK tång och använt mig av alfabetet Kaite i brunt papper och la sen ett lager 3D lack på bokstäverna så dom blev så här blanka och fina.

Så det var vad jag hade att visa denna gången hopps du vill skriva någon rad när du är in och tittar för då blir jag så glad =) Många kramar från Sandra!

2 kommentarer:

Sylvia sa...

Njuter av denna LO! :) Så fint!!!
Kraaam

pysselsandra sa...

Tack snälla du för dina fina ord. Jag blir så himmla glad när du är in och skriver till mig. Är så tråkigt när det är så få som vill lämna en komentar, man får ju skriva att man tycker det är fult med om man tycker så. Had det så bra och hoppas vi ses snart? Kraaam jag!!