lördag 15 januari 2011

Grattis pappa!

Så var snart lördagen över inte många timmar kvar av dagen. För mig har det varit fullt upp sedan kl 05.00 då jag klev upp för att åka och jobba extra. Måste trivas på mitt jobb när jag frivilligt kliver upp den tiden och åker och jobbar ;) Sen var det bara att åka hem och göra sig i ordning för att åka på kalas hemma hos mamma och pappa. Det var kalas för pappsen och jag hade så klart scrappat ett kort till honom som jag tänkte visa er nu =)

Stämpeln är en Magnolia Edvin som jag fått låna av en scrapparvän och granne som heter Maria och hennes blogg ska ni gå in och titta på för hon är helt otroligt duktig scrappare! Jag tar ofta inspiration från henne när jag kört fast i mitt scrappande. Och goda råd när vi ses på lite olika träffar. Så tack för all din hjälp Maria =) Men Just det här kortet har jag nog hittat på det mästa själv fast en annan säker inspirationskälla är ju så klart Magnolia tidningen!! Bara älskar den och har faktiskt passat på att belöna mig själv med en helårsprenumenation av den, så nu slipper jag leta den i olika affärer nu kommer den komma hem till mig i min brevlåda =)


På det här kortet har jag använt mig av lite olika papper som jag inte vet vad dom heter. Men även passat på att använda mina MS punchar. Tycker det är svårt att göra kort till karar i allmänhet. Mycket lättare till tjejer då man kan plutte nutta dom lite mera ;) Men valde lite blåa och svarta papper och till sist vart jag ganska nöjd med det här kortet. Så stämplade jag med min fina grattis stämpel igen för det är kul att använda nya saker eller hur?På insidan stämplade jag bara lite blåa svirvlar här och där och sedan stämplade jag en grattis text och limmade fast ett fint band i papper som jag kan fästa triss lotter i.


Så det får räcka för i kväll nu ska jag pyssla vidare i mitt jätte stökiga pyssel  rum men jag har en dröm om ett nytt fräscht rum där bara mina saker ska var. Och det kanske går att genomför snart om jag får som jag vill... och det brukar jag ju få med när jag fixar det själv ;)  Bra kvinna sköter sig själv!  Ha en trevlig helg kramar Sandra!!

2 kommentarer:

Sylvia sa...

Hej Gumman! Jag är såå scrapp-sugen heela tiden nu, så nu måste jag boka in en träff för oss alla snart! :) Appropå nya Magnoliatidningen, så är den ju heeelt fantastiskt inspirerande och sockersöt, bara på utsidan... :) innuti är det ännu mer... :)
Nu ska jag kika vidare i din blogg. :) Kramisar!

pysselsandra sa...

Tack Sylvia för dina fina ord, det är alltid lika kul när du vill skriva något =) Ja det vore trevligt med en träff snart för jag vill träffa er jag med. Kramen på dig!