lördag 18 september 2010

Älskar att göra Magnolia kort nu!


Jag har pysslat mycket med kort nu i sommar men efter som jag inte är så bra på det så har jag faktiskt kopiera det här kortet från ett gammalt nr av Scrapbooking m.m. Dels för att jag gillade stämplarna och att det är många starka färger i det. Vist är den här Tilda stämpeln fin? Den är från 2008 och heter Tilda in Cherry Dress och gungan är också från 2008 kolitionen och heter helt enkelt gunga. Tänkte att den kan man ha till flera olika sittande magnolia stämplar i framtiden...

Jag har inte haft några Magnolia stämplar förut men nu i sommar har jag köpt på min några olika och det finns stor risk för att jag kommer att köpa flera =)Här är ett annat kort som jag faktiskt har kombinerat i hop själv. Var lättare att komma på något när man hjort ett så gick jag på min favvo färg så klart ROSA!!! Den här stämpeln heter Tilda with a basket och jag tror den är ny alltså en 2010 men är inte riktigt säker.....

Här är ett tredje kort jag hjort med Magnolia Tilda som heter Cute Tilda

Hon är så himla söt och inte så svår att färglägga heller. Rosen har jag hjort själv av kaffefilter och Tim Holts dies Tatterd Florals men min senaste investering och stora kärlek just nu är blad punschen från  Nellie Snellen. Men den ska jag visa och skriva mera om nästa gång =)

3 kommentarer:

maria sa...

Heeeeeeeeej,
Va kul att du oxå hittat hit. Välkommen!!!
Helt sjukt egentligen, vi bor så nära och kommer säkert ses oftare här :-)
Roligt att du börjat med kort oxå, nu kanske vi kan ha nån kväll och låna stämplar av varandra.
Ska bli så spännande att se vad du hittar på här inne.
Kram maria

Maritha sa...

Fina kort!! Välkommen till kort-träsket där köplusten efter nya stämplar stansar och annat är överdrivet stooooooor!! =) Man vill alltid ha nåt mer!!! Jag är heeelt såld på Magnolias underbara stämplar jag oxå. =)

Kram Maritha

pysselsandra sa...

Tackar så mycker för för erat varma stöd =) Är som sagt ligte osäker och ny med detta men det kanske tar sig. Huvudsaken är ju att jag försöker. Skjälva pysslandet är ju inte problemet utan att fixa och trixa med datorn och få till det med skrivandet. Men jag ger det det chans i alla fall så får vi se hur det blir. Tusen tack igen för de fina stödet från både dig Maria och dig Marith då käns det som jag vågar fortsätta =)