fredag 12 oktober 2018

Ren i julgranskula.

Hej i nu visar jag mitt första julkort för sesongen. Jag har äntligen hittat ner i mitt pysselrum och börjat skapat inför jul.

Till det här kortet har jag för första gången provat på att maska olika bakgrunder i olika blå nyanser med Distress ink dynor. Och jag upptäckte hur otroligt roligt det var att laborera i dessa olika färgerna. Avslutade med att stämpla två svarta granar med Nellies Choice Silhouette Clear Stamps på sidan och på mitten maskade jag in en vit cirkel som ser ut som en mone.

Den vita fina God jul bakgrunden är en embossing folder från Nelli Choice och den fina God jul texten är dies från Simpel and Basic- God jul som jag stansade ut i mättat silkespapper som jag köpt på Dollarstore för många år sedan. Rosetten är återvunnen från ett paket jag köpte till min dotter Thindra.


I dag visar jag ingen insida utan istället visar jag en höstbuket som vi gav bort till goda vänner förra helgen då vi var bjudna på en jätte trevlig Oktoberfest. Den innehåller lite kärleksört, ormhassel, några morötter och äpplen från vår trädgård. Sedan stämplade jag en tagg och satte dit den fina tack texten dom är en dies från Gummiapan och på med lite cellofan.


Så det var vad jag hade att visa för den här gången. Lämna gärna ett spår så jag vet om du kikar förbi kramar i från Sandra!

Inga kommentarer: